Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CTE Trailers este noul importator Krone în Bulgaria

Ovidiu Pintilie și Georgi Baltov de la CTE Trailers împreună cu Julian Dango (șeful de vânzări Krone pentru Europa de Sud-Est).

De la 1 august, CTE Trailers devine importator oficial pentru Krone în Bulgaria, succedând importatorului anterior, Krone BG Ltd. CTE Trailers este partenerul Krone în România de peste 20 de ani, fiind cel mai important vânzător independent de semiremorci din România, care deţine şi propria rețea de service atât pentru semiremorci, cât şi pentru basculante, semiremorci agabaritice, echipamente pentru uz municipal, autogunoiere, sărăriţe etc. De mai mulţi ani CTE Trailers montează şi kituri Meiller pe autoşasiuri pentru construcţii, salubritate, reciclare etc.

“CTE Trailers Bulgaria EOOD, companie activa in Bulgaria din august 2018 si detinuta 100% de CTE Trailers SRL, a avut o dezvoltare sanatoasa si o prezenta din ce in ce mai puternica pe piata de la Sud de Dunare.  Aceasta deja include reprezentarea producatorilor Faymonville, Maxtrailer, Zaslaw precum si comercializarea de piese de schimb si de semiremorci rulate. Pe acest fond, si venind momentul cand producatorul Krone a decis sa schimbe ceva pe piata de aici, CTE Trailers a fost solutia fireasca de reprezentare a marcii si in Bulgaria. Beneficiind de experienta si modul de lucru din Romania, si bazandu-se si pe o echipa locala motivata si dinamica, CTE Trailers si-a extins astfel prezenta la nivel regional. Acest nou parteneriat a fost oficial comunicat pe durata evenimentului Truck Expo, ce a avut loc la inceput de Iunie la Plovdiv”, a declarat Ovidiu Pintilie, director comercial CTE Trailers SRL.

Pentru a deservi și mai bine piața post-vânzare, filiala CTE Trailers Bulgaria va deschide un nou centru de vânzări, service și piese de schimb în regiunea Plovdiv. CTE Trailers Bulgaria are cinci parteneri de service autorizați în Bulgaria, iar alții sunt în curs de certificare.

“În Bulgaria, oferim toate produsele și serviciile Krone. Planificăm să vindem până la 500 de semiremorci Krone noi și 200 de semiremorci Krone second-hand în următorii doi ani, toate cu echipamente telematice”, spune Georgi Baltov, director de vânzări la CTE Trailers Bulgaria.

Dr. Frank Albers, director general de vânzări și marketing la Krone: “Dorim să exprimăm mulțumiri sincere importatorului nostru de lungă durată, Nikolaj Bonev, pentru colaborarea strânsă și productivă. Nikolaj a condus cu succes restructurarea în Bulgaria împreună cu mica sa echipă de la Krone BG Ltd. Creșterea puternică a volumelor a făcut acum necesară trecerea la o companie mai mare, CTE Trailers, de asemenea un partener de lungă durată al Krone. Împreună cu noul nostru partener, ne vedem excelent poziționați pentru piața dinamică din Bulgaria și pentru noile provocări.”

Articole similare

Ad