Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Soluții complete fără numerar și soluții inteligente pentru mobilitate în toată Europa

Fiind unul dintre cei mai importanți furnizori de carduri de combustibil și servicii din Europa, UTA Edenred oferă clienților comerciali soluții personalizate de 60 de ani. Serviciile modulare sunt adaptate individual nevoilor și flotelor clienților – fie că este vorba de camioane, autobuze, mașini sau furgonete.

Produsul central este cardul UTA, cu ajutorul căruia clienții pot obține în mod convenabil, eficient și ieftin servicii precum alimentare, taxe de drum, feriboturi, facturarea taxelor de parcare, servicii de depanare, servicii de atelier auto, spălare vehicule, service pentru anvelope sau – prin intermediul furnizorului nostru de servicii – servicii de rambursare a taxelor. În acest fel, cardul UTA nu numai că permite economii la fiecare litru de combustibil alimentat, dar reduce și volumul de muncă administrativă din companie. Acest lucru se datorează faptului că procesarea cu cardul de combustibil înseamnă că fiecare bon nu mai trebuie verificat individual de combustibil. În schimb, departamentul de contabilitate primește o factură centralizată la intervale regulate care enumeră toate elementele care au fost decontate cu cardul de combustibil. Companiile pot utiliza, de asemenea, funcții precum raportarea online în contul de client UTA. Această prezentare generală a tuturor tranzacțiilor ajută, de asemenea, la detectarea utilizării necorespunzătoare a cardului de combustibil. În plus, sunt disponibile numeroase măsuri de securitate – inclusiv Serviciul de notificare a tranzacțiilor UTA pentru informații despre tranzacții în timp real – precum și o echipă dedicată pentru securitatea cardurilor și detectarea fraudelor pentru a asigura securitatea ridicată a mediilor de acceptare UTA.

Rețea completă de acceptare – pentru toate tipurile de vehicule

Cardul de combustibil și service oferă clienților acces la o rețea europeană de peste 80.000 de puncte de acceptare, care, pe lângă achizițiile de combustibil, le permite, de asemenea, să achite ușor și convenabil taxele de drum în 27 de țări și să utilizeze numeroase alte servicii. Printre parteneri se numără peste 61.000 de stații de alimentare din 36 de țări. În plus, pe lângă alimentarea cu motorină și benzină, rețeaua de acceptare UTA oferă o acoperire largă a combustibililor alternativi, cum ar fi biodiesel, GNL și CNG.

Rețeaua de acceptare UTA oferă o infrastructură cuprinzătoare pentru o mobilitate eficientă în întreaga Europă – și continuă să crească, pe măsură ce noi parteneri sunt adăugați constant.

Servicii adiționale

Cu serviciile adiționale, UTA Edenred sprijină companiile de transport, dincolo de alimentarea cu combustibil, cu numeroase servicii profesionale legate de mobilitate. Serviciile dedicate vehiculului variază de la servicii de depanare, cum ar fi remorcarea, service anvelope sau service de reparații, până la servicii de îngrijire a vehiculelor, care includ și permit curățarea vehiculului sau achiziționarea de accesorii pentru vehicule. Rețeaua extinsă de parteneri sprijină clienții UTA în menținerea vehiculelor lor întreținute optim în orice moment. Aceasta înseamnă că, chiar și în situații dificile, clienții au întotdeauna la îndemână un partener competent care îi poate ajuta, astfel încât să își poată continua călătoria fără probleme.

Soluții inovatoare de taxare pentru întreaga Europă – inclusiv dispozitivul EETS UTA One® next

Deoarece anumite rute de transport presupun taxare aproape peste tot în Europa, UTA oferă numeroase unități de bord pentru procesarea taxelor de drum la nivel european pentru diferite contexte de taxare.

Cu UTA One® next, UTA Edenred oferă un dispozitiv de taxare care permite mobilitatea aproape fără frontiere în Europa. Unitatea de bord gestionează taxele de drum din Belgia, inclusiv tunelul Liefkenshoek, Germania, Franța, Italia, Austria, Ungaria, Bulgaria, Polonia (rețeaua A4 și e-TOLL), Portugalia, Spania, Norvegia (inclusiv feriboturi și poduri de autostradă), Suedia (poduri), Danemarca (poduri) și Elveția, inclusiv Liechtenstein. Dispozitivul acoperă în prezent 17 contexte de taxare rutieră în 15 țări europene, ceea ce îl face cea mai cuprinzătoare soluție pentru serviciul european de taxare rutieră electronică (EETS) de pe piață.

Pe lângă o serie de beneficii, serviciul telematic UTA SmartConnect® este de asemenea conectat la UTA One® next și poate fi activat cu ușurință prin intermediul dispozitivului de taxare. Cu serviciul telematic UTA SmartConnect, managerii de flote au în permanență vizibilitate în timp real asupra flotei. Rapoarte detaliate despre rutele parcurse pot fi accesate cu ușurintă.

În plus, soluția telematică arată incidentele din trafic și cea mai apropiată stație de alimentare UTA. Acest lucru economisește munca și efortul administrativ al planificării rutelor consumatoare de timp și vă permite să reacționați spontan la schimbările legate de trafic.

În ceea ce privește taxele de drum, UTA Edenred oferă, de asemenea, o soluție interoperabilă pentru autoturisme și camionete cu o greutate totală admisă de 3,5 tone, care optimizează gestionarea flotei: UTA One Move® permite decontarea rapidă a taxelor de drum în Franța, Portugalia, Spania și Italia, inclusiv zona cu trafic restricționat din centrul istoric al orașului Milano. În plus, dispozitivul de taxare poate fi utilizat pentru a achita taxele pentru numeroase parcări din Franța, Portugalia, Spania și Italia. De asemenea, este posibil să rezervați traversări cu feribotul de către compania de transport maritim Caronte între sudul Italiei continentale și Sicilia.

Soluții digitale, inteligente, pentru și mai multă eficiență și comoditate în gestionarea flotei

Deoarece consumul de combustibil, în special, joacă un rol semnificativ în calcularea costurilor companiilor de transport, UTA oferă o aplicație online inovatoare pentru optimizarea planificării combustibilului. Cu UTA SmartCockpit®, companiile de transport pot planifica alimentarea vehiculelor rapid, ușor și convenabil în funcție de situația lor individuală, și astfel pot beneficia de economii pe litru de combustibil. Soluția este disponibilă în prezent pentru zece țări europene: Germania, Austria, Franța, Italia, Spania, Polonia, Luxemburg, Republica Cehă, Belgia și Olanda.

Aplicația UTA Station Finder este un alt instrument practic cu care UTA Edenred își ajută clienții să simplifice mobilitatea.

Sprijinirea clienților în drumul lor către mobilitatea verde

O altă tendință în gestionarea flotei este sustenabilitatea, deoarece managerii de flote trebuie să respecte obiective din ce în ce mai stricte privind emisiile și reglementările de mediu. Aici, UTA Edenred oferă un sprijin valoros cu noul program de sustenabilitate „Move for Good”. Cu produsele și soluțiile pe care UTA Edenred le reunește în cadrul Move for Good, operatorii de flote nu numai că pot reduce în mod eficient emisiile flotelor lor, ci le pot și compensa pe deplin.

Anul trecut, UTA Edenred a lansat în Germania programul de compensare a emisiilor de CO2 „UTA Carbon Offset” pentru a compensa emisiile de CO2. Emisiile cauzate de flote sunt înregistrate prin intermediul cardului UTA per litru de combustibil achiziționat, calculate lunar și compensate până la 100% prin investiții în proiecte certificate de protecție a climei în Uniunea Europeană și în alte țări din lume. Un certificat de emisii anual servește drept dovadă a compensării emisiilor de CO2 furnizate și a amprentei verzi a flotei. Programul urmează a fi lansat curând și în România.

Articole similare