Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Auto Total investeste intr-o scoala de mecanici de camion

Dupa succesul obtinut pe piata de piese de schimb si accesorii pentru autoturisme, Auto Total s-a decis in 2014 sa faca pasul si pe piata pieselor pentru camioane urmand aceeasi „reteta” de succes de la ,,autoturisme’’: distributia de piese de schimb catre partenerii Auto Total, dezvoltarea unei retele de service-uri similara cu AD Garage (care se adreseaza in prezent numai autoturismelor si partial utilitarelor) pentru a oferi servicii complete de flota fiecarui partener sub brandul Auto Total, respectiv extinderea proiectului Scolii pentru Mecanici Auto, care in momentul de fata pregateste specialisti in autoturisme, si pentru profesionistii in camioane.
 

Pana acum au trecut pragul Academiei Auto Auto Total, o scoala pentru mecanici prin care sunt specializati angajati din randul partenerilor companiei, mii de mecanici si electricieni.
„Dorim sa ajungem la un serviciu cat mai complet, spre exemplu sa construim intr-un timp rezonabil si pe partea de camioane o retea similara AD Garage de pe partea de autoturisme. Aceasta retea se va numi AD TruckDrive. Suntem in prima etapa in sensul ca pe tot teritoriul Romaniei suntem capabili sa oferim servicii de flota prin reteaua de parteneri, insa mai avem de facut cativa pasi pana cand reteaua AD TruckDrive va ajunge la nivelul AD Garage ori la nivelul acestei retele coordonate de partenerii nostri din AD International din Germania sau Franta”, a declarat Claudiu Bitoiu, responsabilul de piese de schimb de camioane din cadrul Auto Total.

Articole similare

Ad