Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Dacia își întărește parteneriatul cu UTMB® World Series

  • Foto: Dacia

Dacia devine partener principal al UTMB® (Ultra-Trail du Mont-Blanc), cel mai cunoscut și prestigios eveniment de trail running din lume, precum și partener titular al competiției DACIA UTMB® Mont-Blanc, tot astfel își consolidează implicarea în UTMB® World Series la următorul nivel. Prin acest parteneriat, Dacia va avea o expunere mai mare și va fi mai vizibilă în cadrul evenimentelor din circuitul UTMB®.

Parteneriatul subliniază faptul că Dacia și UTMB® World Series împărtășesc valori similare, așa cum solidaritatea, îndrăzneala, spiritul de echipă și autenticitatea. Trail running-ul este o lume axată pe aventură, autodepășire, respect pentru oameni și mediu, iar această filosofie este în perfectă armonie cu valorile mărcii Dacia, Eco-Smart, Robust & Outdoor, Essential but Cool.

De asemenea, circuitul UTMB® World Series și Dacia împărtășesc o abordare ambițioasă în ceea ce privește mobilitatea pentru toți. Grupul UTMB® își propune să permită cât mai multor persoane să se bucure de experiența traseelor, iar planul său de responsabilitate socială (CSR) se va extinde la World Series, bazându-se pe acțiunile întreprinse în ultimii 20 de ani la UTMB® Mont-Blanc. Dacia, în calitate de partener, se angajează să ofere vehicule cu cel mai bun raport calitate-preț de pe piață.

Dacia devine partener UTMB® și titular al competiției Dacia UTMB® Mont-Blanc, iar prin urmare va câștiga expunere cu un branding mai proeminent în cadrul evenimentelor din circuit. Cursa principală are o lungime de 171 km, urcă 9.963 de metri și înconjoară masivul Mont-Blanc prin Italia, Elveția și Franța. Este un eveniment unic și iconic, recunoscut la nivel mondial.

Ca partener auto exclusiv, Dacia pune la dispoziție organizatorilor UTMB® World Series o flotă de vehicule pentru toate probele desfășurate în Europa. În special, se vor utiliza vehicule Duster, cunoscute pentru capacitățile lor de a depăși obstacolele, fiind potrivite pentru traseele dificile. De asemenea, Dacia va oferi vehicule Jogger echipate cu Sleep Pack din gama de accesorii InNature. Acest pachet transformă un Jogger într-un dormitor mobil în câteva minute, fiind perfect pentru echipele participante în timpul cursei. Vehiculul electric Spring al mărcii Dacia va fi utilizat pentru deplasări scurte.

La finala desfășurată la Chamonix, Dacia va contribui la planul de mobilitate durabilă al circuitului UTMB® World Series, punând la dispoziție o flotă de peste 35 de vehicule din gama sa pentru a acoperi necesitățile organizatorilor (marcarea traseului, aprovizionare și asistență în timpul cursei).

În plus, toate aceste vehicule vor fi completate de o platformă dedicată de carpooling pentru persoanele fizice, care va fi lansată în cadrul etapei Dacia UTMB® Mont-Blanc 2023. Dacia se va alătura promovării acestei platforme pentru a crește gradul de conștientizare și pentru a încuraja alergătorii, însoțitorii și voluntarii să o utilizeze.

Articole similare

Ad