Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Directorul Edenred Romania, promovat director regional pentru Europa Centrala

Edenred a anuntat promovarea lui Vianney du Parc, pana in prezent Director General al Edenred Romania, in pozitia de Director Regional pentru Europa Centrala. Vianney du Parc va conduce operatiunile grupului Edenred in Bulgaria, Cehia, Polonia, Romania, Rusia, Slovacia si Ungaria.
Grupul Edenred furnizeaza tichete si carduri preplatite pentru companii in sfera beneficiilor extra-salariale, a gestiunii cheltuielilor profesionale si a programelor sociale publice.
 

In Romania, cel mai cunoscut produs al companiei este tichetul de masa Ticket Restaurant®. Tichetele si cardurile de masa Ticket Restaurant® reprezinta cel mai utilizat beneficiu extra-salarial din Romania, preferat de peste 35.000 de companii pentru recompensarea a aproape 1 million de angajati, Edenred emite de asemenea tichete si carduri cadou, tichete de cresa, tichete sociale, precum si carduri preplatite pentru cheltuieli profesionale.
Vianney du Parc are o experienta foarte solida in lansarea si dezvoltarea solutiilor digitale care faciliteaza acordarea de beneficii extra-salariale si gestiunea cheltuielilor profesionale. Vianney a preluat operatiunile filialei romane in martie 2015 si, sub conducerea sa, Edenred a fost primul emitent care a lansat in Romania tichetele de masa electronice, in octombrie 2015, sub brandul Ticket Restaurant®.
In mai putin de 1 an de la lansarea cardurilor Ticket Restaurant®, Edenred Romania a emis deja peste 120.000 de carduri de masa si a dezvoltat cea mai vasta retea de comercianti parteneri, intarindu-si pozitia de lider pe piata tichetelor de masa electronice in Romania.
Vianney du Parc, 38 de ani, este absolvent al Léonard de Vinci Business School (EMLV) si are studii post-universitare in Finante la IAE Dijon Management School. Si-a inceput cariera la Deloitte ca auditor. In 2005, s-a alaturat grupului Accor, in care a ocupat mai multe pozitii in departamentele financiare. In 2010, Vianney du Parc s-a alaturat grupului Edenred, in calitate de Financial Controller pentru Europa Centrala si Scandinavia, fiind apoi numit Managing Director al Edenred Polonia in 2011 si preluand conducerea operatiunilor Grupului in Romania, Bulgaria si Ungaria din 2015.
In iulie 2016, Vianney a fost numit Director Regional pentru Europa Centrala (Bulgaria, Cehia, Polonia, Romania, Rusia, Slovacia si Ungaria).

Articole similare

Ad