Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Total Trading își extinde portofoliul cu două echipamente de ultimă generație

Total Trading, unul dintre cei mai cunoscuți furnizori din piața echipamentelor de service, cu o tradiție de peste 30 de ani în domeniu, anunță extinderea portofoliului de produse cu două soluții noi de ultimă generație. Este vorba despre utilajul automat TECO Everest pentru montat și demontat anvelope și despre linia ergonomică Ahcon.

TECO Everest no contact este cea mai nouă mașinărie de dejantat roți, complet automată și care se operează fără efort, fiind produsă de unul dintre cei mai vechi și recunoscuți producători de echipamente service din Italia, TECO Automotive Equipment. Utilajul vine dotat cu kitul pentru roți super speciale PAX C-M-H, roți de 22 de inchi și roți run-flat.

Linia ergonomică Ahcon, dezvoltată de compania daneză cu același nume, care activează de peste 50 de ani în industrie, este cel mai inovator concept pentru service roți, care constă dintr-o serie de echipamente, mese de lucru, lifturi, etc. și este proiectată să vină în sprijinul mecanicilor și lucrătorilor din service, optimizându-le activitatea. De menționat faptul că soluția Ahcon eficientizează operațiunile în service, timpul de execuție fiind cu până la de trei ori mai mic. Aceasta a fost deja implementată de către Total Trading în rețeaua partenerilor Euromaster și Mardorom. Pentru a impulsiona vânzărilepe perioada verii – mai ales că vorbim despre produse premium – service-urile auto pot regăsi (în exclusivitate) în oferta Total Trading cele două noi echipamente la prețuri speciale. Utilajele vor fi expuse și la Salonul Auto, care va aves loc la București în septembrie a.c.

Articole similare

Ad