Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

„Champ on the Road”, eveniment dedicat șoferilor, a ajuns și în România

UTA Edenred și Rompetrol apreciază munca grea și eforturile șoferilor europeni și pentru a arăta asta au organizat pe 25 iulie, în stația Rompetrol Șagu, primul eveniment „Champ on the Road” din România, în cadrul căruia șoferii au primit gratuit, după ce au alimentat, o cafea și un meniu de prânz din partea Rompetrol și alte cadouri (echipamente practice, accesorii de călătorie, gustări și/sau băuturi răcoritoare) din partea UTA Edenred.

În 2023, campania „Champ on the Road” include evenimente similare în stații selectate din cinci țări europene: Estonia, Italia, Lituania, Polonia și România.

Lukas Schneider, director pentru Parteneriate Strategice la UTA Edenred, a declarat că zilele UTA Champions’ de anul trecut au evidențiat rolul crucial pe care șoferii îl joacă în societate și că seria „Champ on the Road” duce această recunoaștere la un alt nivel, cu evenimente desfășurate în mai multe țări, și continuă campania „We care for you”, în cadrul căreia compania a distribuit produse de igienă, măști de protecție, dezinfectant și alimente transportatorilor din Europa în timpul pandemiei Covid-19.

La rândul său, Bauyrzhan Nugumanov, Manager General Rompetrol Downstream, le-a mulțumit partenerilor de la UTA Edenred pentru inițiativa acestui eveniment și a reamintit că firma pe care o reprezintă a deschis în 2023 zece noi benzinării pe autostrada A1, tronsonul Sibiu-Nădlac, una dintre cele mai tranzitate rute din România, unde clienții pot savura o masă caldă și unde se pot relaxa într-un spațiu special conceput, înainte de a porni din nou la drum. „Îi așteptăm pe șoferi în centrele noastre integrate de servicii hei&coffee și hei coffe&gourmet de la Pecica și Șagu (județul Arad), Recaș și Giarmata (Timiș), Orăștie (Hundoara) și, în curând, și la Cristian (Sibiu).” Fiecare dintre aceste stații are în jur de 100 de locuri de parcare, majoritatea pentru vehicule mari.

Rompetrol și UTA Edenred au încheiat anul trecut un parteneriat în baza căruia clienții UTA pot utiliza rețeaua de stații proprii Rompetrol pentru a alimenta cu benzină, motorină și GPL. Mai multe detalii referitoare la datele și locațiile evenimentelor „Champ on the Road” pot fi găsite pe website-ul UTA Edenred sau pe canalele de socializare ale companiei.

Articole similare

Ad