Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Poliția germană sporește controalele în zonele cu restricții de circulație

sursa foto: Bundespolizei

După aruncarea în aer a podului de pe valea Rahmede, începând cu 10 iunie, pe autostrada 45, în apropiere de Lüdenscheid, a fost instituită o interdicție de trecere a vehiculelor de peste 3,5 tone în acest oraș. Controalele care au urmat au relevat că, în mai puțin de o lună, din cele 14.027 de vehicule de peste 3,5 tone controlate, doar 3.879 aveau un permis special de trecere. 2.315 au încălcat interdicția de trecere a vehiculelor prin oraș, dintre acestea, 1.577 având numere de înmatriculare în altă țară.

Potrivit comunicatului poliției, citat de Verkhers Rundschau, 72 dintre șoferii verificați încălcaseră timpii de conducere și odihnă, în 113 cazuri asigurarea încărcăturii a fost inadecvată, 3 șoferi conduceau sub influența alcoolului și 5 șoferi sub influența drogurilor, iar 23 de participanți la trafic conduceau fără permis. De 47 de ori, a trebuit să se interzică continuarea conducerii din cauza unor defecțiuni tehnice, iar în cazul a 16 vehicule a fost necesară imobilizarea completă.

Potrivit unui recensământ al traficului comandat de Departamentul de planificare și gestionare a traficului al orașului Lüdenscheid, traficul de vehicule grele a scăzut în zonă cu 41% la 10 zile după intrarea în vigoare a interdicției de circulație a vehiculelor grele în Lüdenscheid, iar municipalitatea va sprijini în continuare controalele pe termen lung cu personal propriu, precum și cu echipamente tehnice.

Articole similare

Ad