Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Krone lansează o nouă gamă de anvelope pentru semiremorci

Krone va lansa vara aceasta noua generație de anvelope „Krone Trusted Tyre Comfort“ (KT231) dedicată semiremorcilor, pentru distribuție și trafic regional și pe distanțe lungi, care are o capacitate de încărcare de 5 t, o bază robustă, o carcasă ranforsată și o bandă de rulare mai lată. Aceasta a primit calificativul B pentru rezistență la rulare, iar distanțe de frânare sunt scurte, în timp ce durata de viață este lungă. Noua anvelopă are simbolul fulgului de nea (3PMSF), ceea ce indică potențialul ridicat de performanță chiar și în condiții de iarnă, necesar în special în Europa Centrală și de Nord.

Adâncimea benzii de rulare de 18 mm asigură menținerea caracteristicilor de performanță la un nivel ridicat pe întreaga durată de viață. Krone KT231 poartă eticheta „Powered by Germany“ și aduce costuri cu până la 35% mai mici.

Reamintim că producătorul de semiremorci a lansat în 2012 prima sa gamă de anvelope, pentru care rata de reclamații primite a fost de numai 0,007%.

Iar despre noul model KT231 Ralf Faust, Managing Director Krone, spune că este o garanție a durabilității, calității și succesului comun și că le propune clienților din întreaga Europă o soluție și mai economică și mai sigură pentru anvelopele lor pentru remorci.

Articole similare

Ad