Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

GXO îşi extinde flota cu 10 Isuzu în cadrul contractului cu Mega Image

  • Foto: Tranzit

GXO a integrat în flota de distribuție pentru Mega Image 10 camionete Isuzu de 7,48 tone, după ce, cu aproximativ două luni în urmă, a preluat un contract de leasing operațional pentru 8 camioane Renault Trucks D-Wide de 11 tone. Colaborarea GXO cu Mega Image a început acum cinci ani cu nouă vehicule de 7 tone de la Iveco, la care s-au adăugat ulterior câteva camionete pe CNG. Între timp, GXO a amplificat volumele de distribuție pentru Mega Image de la 8 la 35 de camioane.

Pentru GXO, cele 10 camionete Isuzu cu caroserie frigorifică marchează prima ocazie în care exploatează un autovehicul produs de constructorul japonez Isuzu.

„ISUZU este una dintre cele mai prestigioase realități industriale din Japonia și este cel mai vechi producător de vehicule diesel cu o prezență consolidată pe toate piețele mondiale în present”, spune Adriana Petz, director general MIZAR MOTORS SRL,  companie asociată cu fabrica de asamblare Midi Europe din Cerea, Italia. “Deși legislația permite accesul vehiculelor de până la 7.500 kg  în anumite sectoare, s-a realizat o extensie de omologare la 7.480 kg. Aceasta asigură că operatorii logistici ai Mega Image respectă cerințele legale și pot deservi Bucureștiul fără complicații.”

Vehiculele utilitare Isuzu vin echipate cu motoare de 3 l sau 5,2 l, iar cutiile de viteze variază între cele manuale și cele robotizate Nees2. Caroseriile sunt variate, cu box frigorific și box  transport  mărfuri generale.

Avantaje specifice Isuzu

„Avantajul major al Isuzu este garantia oferită, unică în acest sector: doi ani de garanție completă, fără limită de kilometri”, explică Adriana Petz. Aceasta se datorează încrederii depline pe care Isuzu o are în durabilitatea produselor sale – motoare robuste și un șasiu rezistent.

„În cei 20 de ani de când comercializăm Isuzu în România, a existat doar un singur caz în care a fost solicitată înlocuirea unui motor. Acesta s-a dovedit a fi rezultatul unui act de sabotaj, cu o pungă de plastic tăiată şi aruncată în baia de ulei de către un șofer.”

Compania se mândrește cu robustețea acestor vehicule utilitare, îmbinată cu un consum de combustibil eficient.

„Costurile de revizie pentru autoutilitarele Isuzu sunt rezonabile, iar livrarea pieselor de schimb către atelierele autorizate Isuzu se realizează de pe o zi pe alta. Pentru componentele de dimensiuni mai mari și mai grele, transportul se efectuează rutier și poate dura între 4 şi 5 zile. În Italia, există în permanență un stoc de piese de schimb în valoare de 9-10 milioane de euro”, a mai spus Adriana Petz.

Articole similare

Ad