Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Sistemului informatic privind gestiunea transparentă a curselor efectuate cu autorizații CEMT 2023 a devenit operațional din 26 iulie a.c.

Sistemul informatic referitor la gestiunea transparentă a curselor efectuate cu autorizații CEMT de către posesorii acestor autorizații a devenit operațional începând cu 26 iulie 2023. Accesul în aplicație se face prin accesarea linkului: cemt.arr.ro.

Aplicația permite înscrierea în sistem numai a operatorilor de transport care au avut alocate autorizații CEMT pentru anul acesta. Accesul este posibil atât de pe desktop, cât și de pe tabletă sau telefon. Este obligatorie încărcarea în aplicație a foilor de drum CEMT raportate sub forma de poze (fișiere de tip .jpg, .png, .jpeg, .gif), obținute prin scanarea documentelor sau fotografierea acestora (cu orice cameră foto, inclusiv de telefon mobil).

Atenție! Foile de drum CEMT 2023 transmise deja la Secretariatului CEMT/MTI nu pot fi introduse în sistemul informatic de către reprezentanții Secretariatului. Cărăușii care au apucat să trimită deja documentele în format fizic pot fie să solicite returnarea foilor de drum transmise prin curier rapid (comandat de solicitantul respectiv), fie să utilizeze exemplarul 2 al filelor corespunzătoare, rămase în carnetul de drum.

Secretariatului CEMT/MTI poate vizualiza informațiile din contul personal al operatorului de transport fără a putea efectua introduceri de date sau modificări asupra datelor care se raportează.

Pentru orice problemă legată de accesarea, utilizarea și gestionarea sistemului informatic sunt disponibile următoarele numere de telefon:

Secretariat CEMT/MTI: 021.319.61.04 și Secretariat DTR (pentru returnarea foilor de drum transmise): 0374.808.450.

Articole similare

Ad