Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Truckers Life a început o campanie de conștientizare a condițiilor precare de muncă ale șoferilor

Fundația Truckers Life, cu sprijinul asociației de transport și logistică din Polonia (TLP), a lansat o campanie menită să atragă atenția asupra condițiilor precare de muncă ale șoferilor în locurile de încărcare și descărcare, despre care conducătorii auto vorbesc de mulți ani și care sunt considerate unul dintre motivele importante pentru scăderea atractivității acestei profesii.

Conform cercetărilor efectuate de Fundația Truckers Life și TLP pentru a realiza raportul „Diagnoza condițiilor sanitare și de parcare în bazele logistice din Polonia și Europa“, problemele cele mai mari identificate de conducătorii auto sunt calitatea serviciilor, disponibilitatea locurilor de parcare și facilitățile sanitare.

„Este de neimaginat că în secolul XXI un grup profesional imens are încă o problemă cu accesul la toaletă în timpul serviciului“, subliniază președintele Truckers Life, care, după publicarea raportului de diagnosticare a problemei, consideră că trebuie să și implementeze proiecte ce vizează îmbunătățirea situației.

Primul pas a fost premiera, pe 7 iulie, pe canalul de YouTube al fundației, a spotului de prezentare a campaniei sociale Truckers Friendly Place. Videoclipul, intitulat „We are not dots on the map“ („Nu suntem puncte pe hartă“) urmărește să atragă atenția asupra condițiilor dificile de muncă ale șoferilor în locurile de încărcare și descărcare. După numai o săptămână, acesta a avut numeroase vizionări, distribuiri și comentarii pozitive din partea șoferilor, așa cum declară reprezentanții fundației, pe motiv că prezintă perfect condițiile de muncă ale acestora și situația de la locurile de încărcare și descărcare.

Articole similare

Ad