Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

FAN Courier îmbunătățește aplicația selfAWB

FAN Courier a anunțat o nouă actualizare pentru versiunea selfAWB, disponibilă pentru clienții cu contract începând cu 10 iulie, iar pentru clienți ocazionali din septembrie.

Noua aplicație selfAWB aduce noi îmbunătățiri și oferă o experiență mai intuitivă și mai eficientă. Versiunea vine cu o interfață complet nouă, optimizată pentru toate tipurile de dispozitive, un flux de lucru organizat și multiple posibilități de generare a rapoartelor. De asemenea, clienții pot realiza optimizări ale fluxurilor funcționale și integrarea cu sistemele FAN Courier, inclusiv prin API și module e-commerce.

Pentru a beneficia de aceste îmbunătățiri, utilizatorii trebuie să facă actualizări, inclusiv trecerea de la TLS1 (TLS1.0, TLS1.1, TLS1.2, TLS1.3) la TLS2 și eliminarea request-urilor de tip Get cu user și parolă în header.

Mai mult, pentru cei care doresc să integreze serviciile FAN Courier pe website-ul lor, documentația API este disponibilă pentru descărcare în secțiunea Utile a aplicației selfAWB și trebuie implementată până la data de 1 ianuarie 2024.

Dacă aveți întrebări sau nevoie de suport, puteți contacta echipa FAN Courier la adresa de e-mail asistenta.it@fancourier.ro.

Articole similare

Ad