Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Marcopolo își extinde prezența în America Latină cu Paradiso G8 1800 DD

Autocarul etajat Marcopolo Paradiso G8 1800 DD rămâne cel mai solicitat model de către operatorii de transport rutier din America Latină. ITTSA Bus, din Trujillo, Peru, tocmai a achiziționat zece unități noi.

Vehiculele, vândute de Mercobus, reprezentantul Marcopolo în această țară, vor fi utilizate pentru operațiuni regulate de linie.

Cele zece Paradiso G8 1800 DD au 14,4 m lungime și sunt configurate cu scaune speciale pentru dormit, în configurație 2+1, cu perdeluțe individuale (pentru mai multă intimitate), dar și suporturi pentru pahare și prize USB. În plus, scaunele de la etaj au și funcție de masaj. Autocarele sunt dotate cu aer condiționat Valeo CC430 P3, interior cu cromoterapie, două frigidere de 70 și 53 l, încălzitor alimentar de 58 l, două radiatoare cu lichid de 6,5 l și toaletă cu sistem de lumină ultravioletă pentru dezinfecție.

La capitolul echipamente electronice, vehiculele dispun de sisteme audio și video, cu DVD player și cinci monitoare la etaj și două la nivelul inferior plus sistem de monitorizare, cu șase camere interne și una externă (marșarier). ITTSA Bus este unul dintre operatorii cu tradiție de pe piața peruană, începându-și activitatea în 1992. De atunci, a investit pentru a oferi o experiență de călătorie excelentă pasagerilor săi, cu o flotă modernă care este în permanență actualizată. În prezent, ITTSA Bus deține 200 de autocare.

Articole similare

Ad