Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Parteneriatul BYD-Alexander Dennis a produs al 1.500-lea autobuz electric

BYD UK și Alexander Dennis, cel mai mare producător de autobuze și autocare din Marea Britanie, au anunțat livrarea celui de-al 1.500-lea autobuz electric, un BYD-Alexander Dennis Enviro200EV, pentru Go-Ahead London. Vehiculul este unul dintre cele aproape 300 care au completat flota operatorului public londonez în acest an.

Colaborarea dintre Go-Ahead și cei doi producători, BYD și Alexander Dennis, a început în 2016, când au fost recepționate 51 de autobuze Enviro200EV. Cu 577 de unități Enviro200EV și Enviro400EV, livrate sau în curs de producție, Go-Ahead London este cel mai mare client al joint-venture-ului BYD-Alexander Dennis. Până la finalul acestui an, operatorul londonez va avea în exploatare 600 de vehicule electrice, ceea ce vor reprezenta aproximativ un sfert din flota totală de autobuze.

În ultimii șapte ani, combinația dintre tehnologia fiabilă a bateriilor de la BYD și experiența lui Alexander Dennis în designul și specificațiile caroseriei a permis adoptarea pe scară largă a autobuzelor electrice cu baterii în Regatul Unit.

Enviro200EV este disponibil în patru versiuni de lungime, de la 9,6 la 12 m, în timp ce Enviro400EV etajat poate fi comandat în variante de 10,3 m și 10,8 m. Autobuzele electrice BYD-Alexander Dennis au mai fost vândute în Irlanda și Noua Zeelandă.

Articole similare

Ad