Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ford Otosan si-a pus la punct reteaua in Africa, Orientul Mijlociu si CSI

De la relansarea Ford Cargo in versiune Euro 5, Ford Otosan a reusit extinderea aproape completa in tarile arabe si africane, unde poate vinde si modele Euro 3. De curand a fost completata structura retelei in Orientul Mijlociu, fiind prezent in toate tarile din regiune, cu exceptia Kuweitului, unde insa intentioneaza sa intre in scurt timp. La fel, in Africa de Nord este deja prezent peste tot, cu exceptia Libiei. Iar in Africa de Sud au fost vizate cele mai mari trei piete: Ghana (unde este deja prezent), Nigeria si Angola, aici planurile fiind amanate din cauza crizei economice.
 

Ford are o prezenta buna si in aproape toate fostele state CSI – Turkmenistan, Kazahstan, Azerbaidjan si Georgia – direct sau prin dealeri, dar economiile acestor tari nu merg prea bine si, la fel, nici industria de camioane. Cea mai importanta piata din regiune devine insa Ucraina, unde acum se inregistreaza un boom.
In Rusia Ford Otosan este prezent de circa 10 ani, din cauza taxelor mari incepand aici o activitate de productie cu CKD-uri trimise din Turcia. Cu noile produse, Ford Otosan isi doreste imbunatatirea prezentei pe piata ruseasca prin colaborarea cu Autotur, un partener local.

Articole similare

Ad