Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Fabrica Schmitz Cargobull din Lituania obține certificarea de mediu ISO 14001

Centrul de producție Schmitz Cargobull din Panevėžys (Lituania) a primit certificarea de management de mediu conform standardului ISO 14001, ceea ce înseamnă că procesele de management de mediu, cu obiective și orientări clare, au fost implementate pe deplin de către Schmitz Cargobull Baltic. Asta după ce în 2021 fabrica din Altenberge (Germania) a primit aceeași recunoaștere.

Pregătirile pentru obținerea certificării au început în vara lui 2022 și de atunci s-au făcut mai multe îmbunătățiri, mai ales în domeniul energiei și deșeurilor, care contribuie semnificativ la atingerea obiectivelor de mediu ale producătorului. Iar după finalizarea documentației și a unui audit intern în mai 2023 a fost gata și auditul extern al sistemului de management de mediu.

Schmitz Cargobull se preocupă de problemele importante legate de mediu în toate fabricile sale și și-a stabilit obiectivul de a avea toate centrele majore de producție certificate conform standardului ISO 14001, deoarece managementul de mediu și utilizarea responsabilă a resurselor au o importanță deosebită în atingerea țintelor propuse în ceea ce privește energia și protecția climei.

Procesul de certificare ISO 14001 trebuie repetat la fiecare trei ani.

Articole similare

Ad