Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

In SUA, in iulie, s-au inregistrat variatii minime ale expeditiilor

Cel mai recent raport realizat de Cass Information Systems, considerat de multi analisti si directori executivi din transport si logistica din cadrul Asociatiei Americane a Transportatorilor (ATA), arata ca expeditiile din iulie au fost cam la acelasi nivel cu mai (1,111), dar mai mici cu 2,6% anual, dupa o crestere de 1,7% din mai in iunie si de 1,3% din aprilie in mai. Raportul observa ca, in transportul de vehicule pe calea ferata si volumele pe intermodal, conform datelor furnizate de Asociatia Americana a Cailor Ferate, rezultatele sunt negative in 77 din ultimele 78 de saptamani.
 

Pe partea de camioane, s-a constatat ca marfurile contractate in trei din cele sase luni ale lui 2016 au scazut in intensitate, diferenta maxima fiind intre iunie 2016 si decembrie 2012 (4,4%). Ca urmare, raportul a descris starea actuala a volumelor pentru camioane ca fiind volatile si neinspirate. De asemenea, a remarcat ca datele raportate au confirmat ca volumele de expediere generale (si de stabilire a preturilor) sunt persistent slabe, cu un nivel scazut de volatilitate in intreg lantul de aprovizionare (productie, en-gros, desfacere cu amanuntul). A adaugat insa si cateva zone de crestere, in principal legate de comertul electronic, cu niveluri mai scazute in zonele care deservesc industria auto, de constructii si locuinte.
In ultima saptamana, Administratia Informatiei pentru Energie (EIA) din SUA a raportat ca pretul mediu per galon pentru combustibili (motorina-benzina) a inregistrat un declin pentru cea de-a saptea saptamana la rand, ieftinindu-se succesiv, de la o saptamana la alta, cu 3,2 centi, 3,1, 2,3, 0,9, 0,3 si 0,6 centi, la 2,31 dolari per galon.

Articole similare

Ad