Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Kässbohrer va participa la târgul NUFAM 2023 din Germania

Kässbohrer și-a anunțat participarea la târgul NUFAM 2023, care va avea loc în perioada 21-24 septembrie la Karlsruhe, Germania. În cadrul evenimentului, echipa Kässbohrer va fi disponibilă la Hall 1, standul D125, pentru cele mai recente evoluții, inovații și dezvoltări, inclusiv în domeniul vehiculelor mai lungi și mai grele, precum și cele ale electrificării.

Unic prin competența sa de producție, Kässbohrer este capabil să îndeplinească toate nevoile sectoarelor logistice de tranziție ale clienților săi către un transport mai durabil. Printre realizările majore se numără introducerea vehiculelor Super Eco Combi și E-Reefer, care vizează o mai mare sustenabilitate în transportul de mărfuri.

În 2023, au dezvoltat E-Reefer în parteneriat cu BPW și Thermoking pentru a sprijini tranziția către o abordare mai puțin poluantă în transportul frigorific. De asemenea, printre noile dezvoltări se numără și combinații inovatoare, așa cum vehiculele grele Mega Curtainsider Long Heavy Vehicle, care utilizează aplicația de ampatament dinamic pentru siguranța la manevrare. În plus, Kässbohrer a implementat electrificarea în segmentul vehiculelor frigorifice pentru a reduce amprenta de carbon și costurile de întreținere.

De asemenea, la târgul NUFAM 2023 vor fi expuse cele mai bune exemple din gama sa completă de construcții, inclusiv semiremorca cu platformă joasă extensibilă K.SLA R cu 3 axe, care oferă capacitate optimă de încărcare, și silozul fără basculare K.SSL 35, pentru transportul eficient al materialelor cu cea mai mică înălțime de încărcare de pe platformele joase standard de 875 mm.

Articole similare

Ad