Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Dacia și NNG simplifică experiența clienților în privința hărților de navigație

Dacia și NNG, compania specializată în dezvoltarea viitoarelor generații de sisteme de navigație și de infotainment pentru industria auto, s-au asociat pentru a simplifica actualizarea hărților de navigație pentru vehiculele Dacia.

Prin intermediul aplicației Dacia Map Update, clienții pot descărca și actualiza conținutul sistemului de navigație direct de pe smartphone. Procesul este simplu, utilizatorii vor selecta și descărca hărți zonale pe smartphone cu ajutorul unui cablu USB conectat la smartphone și la vehicul, iar mai apoi utilizând aplicația pot transfera hărțile pe sistemul Media Nav al vehiculului.

Unul dintre beneficii este faptul că procesul durează doar 15 minute, ceea ce reprezintă o economie de timp pentru clienții Dacia. Primele 6 actualizări (2/an timp de 3 ani) sunt gratuite, oferind un avantaj suplimentar pentru utilizatori, iar după 3 ani, posesorii de vehicule Dacia pot achiziționa hărți actualizate pentru a le utiliza la bordul vehiculului lor.

Aplicația Dacia Map Update este disponibilă pentru dispozitive Android prin Google Play Store, iar în viitorul apropiat va fi lansat și pentru sistemul iOS. În plus, aplicația este compatibilă cu vehiculele Dacia care au sistemul Media Nav și suportă funcția Android Auto.

Articole similare

Ad