Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Mercedes-Benz Romania lanseaza a opta editie a „Testului gratuit de lumini“

Mercedes-Benz Romania organizeaza in perioada 1 – 30 noiembrie 2016, campania nationala “Testul gratuit de lumini”. Programul este disponibil in mod gratuit tuturor posesorilor de autoturisme si autovehicule Mercedes-Benz, in toate centrele autorizate de service din Romania ale companiei.
Obiectivul campaniei „Testul gratuit de lumini”, organizata de Mercedes-Benz, este de a preveni accidentele in sezonul rece, asigurand o vizibilitate buna conducatorilor aflati in trafic.
 

„Suntem incantati ca, de opt ani deja, le putem oferi clientilor nostri sansa de a-si imbunatati activitatea la volan pe timp de iarna. Testul de lumini reprezinta un pas inainte pe care Mercedes-Benz il face pentru a contribui la siguranta in trafic a soferilor. Este responsabilitatea noastra de a sustine si de a rasplati fidelitatea clientilor si de a demonstra ca Mercedes-Benz este mai mult decat un producator de masini”, spune Philipp Hagenburger, Managing Director Mercedes-Benz Cars & CEO Mercedes-Benz Romania. Programul se desfasoara in fiecare an, din 2009, in toata tara, in toate Centrele Autorizate de Service Mercedes-Benz. Pe teritoriul Germaniei, de exemplu, testul gratuit de lumini este disponibil inca din anii ’50.

Articole similare

Ad