Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

IVECO deschide un nou punct de vânzare și service la Deva

Noul centru, parte a AIC Service Network, se află pe coridorul Constanța-Arad, cel mai tranzitat din România, și oferă consultanță comercială și financiară, ITP, asistență tehnică și vânzare de piese de schimb. Acesta a fost realizat cu o investiție de un milion de euro, iar IVECO are aici ca partener Dutch Truck Services, o firmă cu peste 20 de ani de experiență în domeniul transportului și activităților conexe.

Sediul are o suprafață construită de peste 800 mp și include atelier cu opt posturi de lucru, magazie de piese de schimb cu etaj de peste 150 mp, stație ITP și peste 200 mp de birouri. Iar după definitivarea modernizării sediului vor exista 10 posturi de lucru. Pentru 2024 se estimează că vor intra în atelier 50 de vehicule/lună, iar pentru 2025, 75.

Cu această deschidere, rețeaua IVECO atinge un total de 22 de puncte de vânzare și 25 de centre de service, consolidându-și poziția de lider în domeniul vehiculelor comerciale din România. Producătorul italian a avut constant o cotă de piață de peste 20% în ultimii cinci ani pe segmentul 3.5-7.49 t, fiind pe locul întâi în preferințele firmelor de la noi. În prezent distanța medie între două ateliere IVECO pe coridoarele cele mai tranzitate din România este de 130 km, iar prin noile puncte deschise în acest an va fi redusă la 120 km. Și, așa cum promite Andrei Gagea, director general IVECO România, „vom continua reducerea distanței, oferind clienților noștri cea mai bună asistență prin creșterea capilarității rețelei. Ambiția noastră este ca pe coridoarele cele mai tranzitate din România să nu facă în medie mai mult de o oră până la cel mai apropiat atelier IVECO și să aibă tot confortul necesar pe durata misiunilor.“ Ionel Balașa, general manager AIC SN, și-a reafirmat cu ocazia evenimentului inaugural încrederea în sinergiile unui service multibrand și a explicat că firma pe care o conduce va continua să investească în personal și în cele mai noi echipamente pentru atingerea standardelor și criteriilor calitative ale producătorilor pe care îi reprezintă. Iar investițiile în aceste servicii vor fi posibile, așa cum subliniază Stefano Albarosa, acționar Dutch Truck Services, inclusiv datorită volumului suplimentar de servicii generat de brandul IVECO în Deva.

Articole similare

Ad