Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

QUANTRON anunță parteneriatul cu New Day Hydrogen la Conferința Move America din Austin, Texas

Quantron AG, specialist în transportul sustenabil de pasageri și de marfă, anunță participarea sa în calitate de sponsor de platină la conferința 2023 Move America, care va avea loc în Austin, Texas, în perioada 26-27 septembrie. Evenimentul reunește importante companii, fiind principalul salon de mobilitate tehnologică și de start-up-uri, care redefinește transportul urban din întreaga țară.

Odată cu conferința, QUANTRON anunță un parteneriat cu New Day Hydrogen, având ca scop contribuirea la dezvoltarea infrastructurii necesare pentru realimentarea cu hidrogen pe întreg teritoriul Statelor Unite și al Canadei.

Mai mulți membri ai echipei executive a QUANTRON vor participa în roluri cheie la conferința Move America. Directorul general global al Quantron AG, Michael Perschke, va susține un discurs împreună cu Dr. Karthik de la Goldstone Technologies pe tema „Construirea unui ecosistem digital pentru a gestiona decarbonizarea în segmentul transporturilor grele”. QUANTRON și Goldstone Technologies au format recent un joint venture sub numele ROQIT, care are ca scop dezvoltarea unei platforme digitale de tranzacții pentru susținerea ecosistemului lor Quantron-as-a-Service (QaaS). Aceasta este compusă din cinci piloni digitali: Fleet Management, Insurance-as-a-Service, Economia hidrogenului, Echilibrarea gazelor cu efect de seră (cotele de GES) și Data Insights.

De asemenea, Rick Haas, CEO al Quantron US, va participa la un panel de discuții în cadrul evenimentului: „Keep on Trucking – Trasarea cursului către decarbonizare”. Quantron US, o filială a companiei germane de tehnologie curată, Quantron AG, face progrese semnificative pe piața americană. Cel mai recent parteneriat cu New Day Hydrogen face ca alimentarea cu hidrogen să fie economică pentru flotele de vehicule electrice de mare tonaj, în timp ce acestea fac primii pași progresivi spre emisii zero. QUANTRON, ca parte a strângerii de fonduri din runda B, se întâlnește, de asemenea, cu o serie de investitori de nivel 1 la Move America, în timp ce își accelerează amprenta globală, cu accent pe America de Nord.

Articole similare

Ad