Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Bridgestone Turanza All Season 6 a câștigat testul de Anvelope All-Season pentru SUV-uri 2023, realizat de Auto Bild Allrad

Anvelopa Bridgestone Turanza All Season 6, echipată cu tehnologia ENLITEN, a câștigat testul de Anvelope All-Season pentru SUV-uri din 2023, realizat de Auto Bild Allrad, datorită calităților impresionante din timpului condusului și evaluărilor de top obținute în condiții variate de conducere, inclusiv umiditate crescută și zăpadă.

În cadrul acestui test, anvelopa premium Turanza All Season 6 a excelat la categoria privind manevrarea pe zăpadă, performând „la nivelul anvelopelor de iarnă”, și a primit cea mai mare notă la frânarea pe carosabil umed.

Dimensiunea 235/65 R 17 a anvelopei Turanza All Season 6 a ocupat primul loc în test, iar experții de la Auto Bild Allrad au lăudat-o ca fiind „exemplară” din punct de vedere al performanței.

De asemenea, Bridgestone Turanza All Season 6 a demonstrat, în mod special, că indiferent de condiții anvelopa are capacitatea sa de a se descurca în toate condițiile meteorologice, oferind performanțe remarcabile indiferent dacă este vorba de zăpadă, umiditate sau drumuri uscate.

Anvelopa Bridgestone polivalentă oferă o manevrabilitate și o tracțiune remarcabilă pe zăpadă, remarcându-se în mod deosebit prin performanța de frânare pe drumuri umede, obținând cea mai mică distanță de frânare în cadrul testului. Astfel, depășește nu doar concurența, ci și anvelopele de vară de referință.

Bridgestone Turanza All Season 6 a fost concepută cu numeroase tehnologii de ultimă generație, care asigură siguranță maximă, performanțe deosebite ale anvelopei și o îmbunătățire a sustenabilității. Dezvoltată în conformitate cu angajamentul Bridgestone E8, Bridgestone Turanza All Season 6 vine în întâmpinarea cererii crescute de pe piața europeană pentru anvelope all-season, observată în ultimii ani. „Suntem extrem de mulțumiți de rezultatele testului de Anvelope All-Season pentru SUV-uri realizat de Auto Bild Allrad. Victoria obținută la finalul testelor nu este doar o dovadă a muncii noastre continue bazate pe cercetare și dezvoltare, ci și o dovadă a angajamentului nostru continuu pentru siguranța rutieră. Vom continua să ne concentrăm asupra furnizării de produse premium de cea mai înaltă calitate pentru clienții noștri, dar și pentru partenerii din industrie, consolidând astfel încrederea în mobilitatea orientată către viitor.”, a afirmat Steven De Bock, Vice President of Consumer Replacement and OE at Bridgestone EMIA.

Articole similare

Ad