Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Schmitz Cargobull Telematics primește din nou certificatul „Assured Sustainability“

Institutul German pentru Sustenabilitate și Economie reconfirmă sustenabilitatea diviziei de telematică a Schmitz Cargobull în ceea ce privește ecologia, economia și competența socială și îi acordă sigiliul „Assured Sustainability“ , pe care îl obținuse și în 2021.

Acest certificat atestă faptul că producătorul implementează sustenabilitatea într-o manieră exemplară și aliniază toate procesele în mod durabil și economic, incluzând aici calitatea produselor, serviciilor și consultanței, responsabilitatea ecologică și socială și orientarea economică spre viitor. Competențele individuale în materie de durabilitate în domeniile mediului, energiei, afacerilor sociale și economiei și punerea lor în aplicare în companie au fost verificate prin audituri la fața locului.

Cu alte cuvinte, așa cum subliniază Boris Billich, manager de vânzări în cadrul Schmitz Cargobull AG, companiile de transport își îmbunătățesc expertiza internă în materie de sustenabilitate și siguranță dacă folosesc sistemul TrailerConnect® și au un atu în plus la licitații publice sau audituri cum ar fi managementul mediului ISO 14001, managementul energiei ISO 50001 sau auditul energetic ISO 16247. Mai ales că un număr tot mai mare de expeditori solicită dovezi ale sustenabilității pentru a atribui contracte.

Până acum Schmitz a vândut, în cei 20 de ani de experiență în dezvoltarea și comercializarea propriului sistem telematic pentru semiremorci, peste 146.000 de unități, dintre care 100.000 sunt încă active pe drumurile europene.

În plus față de dezvoltarea hardware și software, Cargobull Telematics oferă o gamă completă de servicii, printre care consultanța pentru gestionarea interfețelor de date și a proceselor de gestionare a transportului și a flotei.

Articole similare

Ad