Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Nokian Tyres si Vianor lanseaza serviciul SnapSkan pentru scanarea anvelopelor

Nokian Tyres ,impreuna cu reteaua de service-uri auto si centre de anvelope Vianor, lanseaza SnapSkan, o noua tehnologie revolutionara care masoara in timpul calatoriei adancimea benzii de rulare si apoi comunica rezultatele analizei conducatorului auto. SnapSkan are la baza o tehnologie de scanare 3D de inalta clasa si poate fi utilizat de automobilisti pe rutele parcurse zi de zi. Momentan, servicul va fi disponibil numai in Finlanda.
Serviciul este gratuit si rapid si urmareste sa imbunatateasca siguranta a milioane de participanti la trafic. Scanerul drive-over automatizat „citeste” anvelopele, in timp ce o camera identifica vehiculul pe baza numarului de inmatriculare.
 

Cand scanarea este completa, soferul poate opta pentru un raport personalizat al anvelopelor, livrat prin SMS sau e-mail, gratuit, indiferent de marca anvelopelor montate pe masina. Nu este necesara instalarea suplimentara pe vehicul a niciunui alt echipament, arata producatorul. „Servicul SnapSkan va fi prezent pe rutele zilnice ale soferilor in diferite locatii, precum parcarile. Acesta va fi oferit in colaborare cu reteaua de service-uri auto si centre de anvelope Vianor, de unde utilizatorul va putea solicita, cu usurinta, o estimare pentru un set de anvelope noi si sigure. Solutia tehnica a fost dezvoltata in colaborare cu partenerii finlandezi Futurice si Affecto, iar intregul serviciu este facilitat de tehnologia unica de scanare 3D, patentata de compania britanica Sigmavision. Primul punct de scanare al SnapSkan va fi dat in folosinta de-a lungul drumului de acces la parcarea subterana Q-Park Iso Erottaja din Helsinki, Finlanda. In viitorul apropiat, vor fi inaugurate si alte puncte de scanare in Finlanda, iar ulterior acestea vor putea fi gasite in toate magazinele Vianor din Finlanda. In urmatorii ani, serviciul va fi, de asemenea, introdus si in alte cateva tari.

Articole similare

Ad