Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Aniversare 30 de ani Oprean

Pe 5 octombrie Oprean SRL a sărbătorit 30 de ani de activitate alături de angajaţi, clienţi, furnizori şi parteneri în general. NU au lipsit nici autorităţile locale – primarul Sebeşului, preşedintele Consiliului Judeţean Alba – care au felicitat familia Oprean pentru dezvoltarea frumoasă şi pentru transferul managementului a trei companii de top din oraş către noua generaţie în condiţii excelente. De asemenea, autorităţile au mulţumit familiei Oprean pentru implicare în viaţa comunităţii, atât în perioada pandemiei, cât şi mai apoi, ori de câte ori a fost nevoie de susţinere a comunităţii.

„Sebeșul este un oraş dezvoltat, cu oameni atât de harnici încât putem spune că la Sebeș putem să stăm liniștiți, avem viitor. Sebeşul este unul dintre puţinele oraşe cu şomaj zero. Practici, aici doar cine nu dorește, nu muncește sau nu are un loc de muncă. Cu toate acestea, este loc de dezvoltare și ne bucurăm să vedem că noi companii vin la Sebeș să dezvolte noi activităţi. E adevărat că poziția noastră geografică ne avantajează și poate că această intersecție de drumuri a fost o inspirație şi pentru domnul Oprean să aleagă exact acest domeniu de activitate, transporturile”, a spus primarul Dorin Nistor, care a adăugat că planurile primăriei sunt de a investi într-un terminal intermodal în viitoril apropiat, astfel că segmentul transporturilor şi logisticii va deveni şi mai important în acest oraş.

Valeriu Zaharia, CEO Daimler Trucks România, i-a felicitat pe membrii familiei Oprean şi în primul rând pe Ioan Oprean, care în 2008 a devenit service autorizat Mercedes Benz deschizând service-ul Casa Auto Sebeş şi, în acelaşi timp, a schimbat flota de camioane a firmei trecând exclusiv pe Mercedes-Benz. Legătura cu producătorul german s-a intensificat în 2, când Ioan Oprean a preluat dealerul Mercedes-Benz de la Vâlcea pe care l-a transformat în Casa Auto Vâlcea și care l-a dus în topul celor mai buni concesionari Mercedes-Benz din punct de vedere al vânzărilor şi satisfacţiei clienţilor în service, deşi la preluare ocupa locul 24 din 25. „ŞI tot în top suntem şi acum, deși sunt jucători foarte mari în piață, în acest domeniu, dar facem treabă bună. De această afacere se ocupă fiul cel mic, Andrei, căruia îi doresc, la fel ca în cazul celor două fiice care conduc Oprean SRL şi GV Oprean, să aibă cel puţin acelaşi succes şi de acum înainte !”, a spus Ioan Oprean.

Andreea Oprean, directorul general al Oprean SRL, a mulţumit în numele ei şi al familiei sale tuturor angajaţilor celor trei firme, fără de care nu ar fi putut ajunge unde sunt astăzi.

„Toate rezultatele bune ale acestor fime nu ar fi fost posibile fără oamenii din spate cărora trebuie să le mulțumim că ne-au acceptat de-a lungul timpului așa cum suntem și au stat alături de noi și numai împreună am putut să facem tot ceea ce am făcut”, a completat şi Ioan Oprean. Mai multe despre parcursul afacerilor iniţiate şi dezvoltate de Ioan Oprean puteţi citi în articolul: “Ioan Oprean: 30 de ani de dezvoltare, 3 afaceri mature preluate de copii

Articole similare

Ad