Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

P3 castiga „Tranzactia anului in domeniul industrial“ in cadrul CIJ Awards

Compania P3, investitor specializat, dezvoltator si manager de proprietati pan-europene de logistica, a castigat prestigiosul premiu pentru „Tranzactia anului in domeniul industrial”, in cadrul celei de-a noua editii a Galei Premiilor CIJ, care a avut loc pe data de 8 decembrie a.c. Premiul a fost acordat ca urmare a incheierii contractului prin care Carrefour si-a extins cu 30.000 m2 spatiul inchiriat in P3 Bucharest, cel mai mare parc logistic din Romania.
 

P3 a avut doua nominalizari pentru acest premiu: una pentru inchirierea a 14.800 m2 catre Altex, unul dintre cei mai mari retaileri de produse electronice, electrocasnice, IT&C si multimedia din Romania, si a doua pentru tranzactia castigatoare, cei 30.000 m2 inchiriati de Carrefour. Contractul castigator a fost inceput in 2015 printr-o pre-inchiriere semnata cu Carrefour, ca parte a unui acord care prevedea realizarea de catre retailer a unui hub logistic de 81.000 m² in P3 Bucharest. „Noul complex Carrefour include un depozit existent si un spatiu Build-to-Suit (BTS) frigorific, de 15.000 m².
Aceasta a fost prima dezvoltare de tip BTS realizata de P3 in Romania de la achizitia P3 Bucharest, la inceputul lui 2015. Lucrarile de constructie au inceput in octombrie 2015 si au fost finalizate in august 2016“, arata compania.
P3 a colaborat indeaproape cu Carrefour si a analizat diferite solutii tehnologice moderne, inclusiv iluminarea cu LED, management-ul alimentarii cu apa, izolarea eficienta energetic (etansare in depozitul frigorific) si un sistem complet de management al cladirilor pentru a reduce costurile operationale si impactul negativ asupra mediului inconjurator. Spatiul a fost proiectat special pentru a se adapta nevoilor de modificare ale Carrefour, inclusiv in sensul de a putea fi extins.
Gala Premiilor CIJ Romania 2016 a fost organizata de CIJ, cea mai importanta publicatie de real estate din Europa Centrala si de Sud-Est, si este cel mai longeviv eveniment de decernare de premii pentru industria imobiliara din Romania. La editia din 2016 au participat aproximativ 350 de CEO, directori si profesionisti din cadrul celor mai importante companii de pe piata autohtona de profil.

Articole similare

Ad