Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Radu Berevoescu, numit noul General Manager & Senior Commercial Director PepsiCo East Balkans

PepsiCo, lider în industria alimentară și a băuturilor, anunță numirea lui Radu Berevoescu în funcția de General Manager & Senior Commercial Director East Balkans. Radu Berevoescu preia această poziție de la Adrian Lăcătuș, fiind cel de-al doilea român numit la conducerea afacerilor PepsiCo în România.

Radu Berevoescu și-a început cariera la PepsiCo în 2010, într-un rol local și a progresat în poziții, precum Greater Balkans și Central Europe Greater Balkans FP&A (Financial planning & analysis). În 2019, a devenit Finance Director East Balkans, coordonând departamentul financiar și ajutând la gestionarea companiei în perioada pandemiei. În 2021, Radu Berevoescu a preluat rolul de Organized Trade Director, unde a încheiat parteneriate strategice și a obținut creșteri ale cotei de piață în toate categoriile.

Totodată, Adrian Lăcătuș va prelua poziția de Senior Director Revenue Growth Management, PepsiCo Europe și va fi responsabil pentru proiectarea și implementarea unui nou cadru de termeni comerciali, menit să îmbunătățească eficiența și eficacitatea investițiilor comerciale ale PepsiCo în Europa.

„Sunt mândru să fac parte din echipa PepsiCo și să preiau acest rol cheie în regiunea East Balkans, cu un obiectiv clar de a continua creșterea și dezvoltarea companiei în această regiune importantă. Împreună cu echipa noastră și cu o viziune bine conturată, suntem hotărâți să avem un impact pozitiv și să ne atingem obiectivele prin inovație în industria alimentară și a băuturilor.”,

a declarat Radu Berevoescu.

Articole similare

Ad