Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Livrările MAN TGE Next Level vor începe la jumătatea anului viitor

Noua generație MAN TGE a fost dezvoltată pentru a stabili standarde superioare în ceea ce privește siguranța și confortul șoferului pe segmentul utilitarelor ușoare, motiv pentru care a și primit denumirea „Next Level”. MAN TGE beneficiază de cel complet pachet de inovații tehnice din istoria sa (încă tânără), primele modele MAN TGE Next Level urmând să iasă de pe linia de producție în mai 2024.

Accentul principal în ceea ce privește confortul MAN TGE Next Level este pus pe noul tablou de bord cu afișaj digital al instrumentelor, pentru controlul funcțiilor vehiculului și a sistemului de infotainment MAN Media Van. Acesta constă dintr-un ecran de 10,4 inchi cu funcțiile standard DAB+, MAN Connect, App Connect și MAN SmartLink pentru integrarea smartphone-ului. Alte upgrade-uri includ MAN Media Van Navigation și MAN Media Van Navigation Business, ambele având funcții suplimentare precum control vocal, radio web, streaming media și integrare Alexa, pe lângă funcția de navigare. Versiunea Business primește chiar un ecran mai mare, cu diagonala de 12,9 inchi.

Alte caracteristici ale tabloului de bord includ volanul multifuncțional ergonomic reproiectat, cu schimbător integrat pe coloana de direcție (pentru transmisii automate), frâna de parcare electronică și funcția Keyless Go. Toate aceste elemente noi ușurează munca șoferului TGE, împreună cu suporturile pentru pahare, compartimentele de depozitare și compartimentul dedicat pentru telefonul mobil, cu funcție de încărcare inductivă.

Chiar și în cazul actualului model TGE, comportamentul de conducere, materialele folosite și aspectul sunt comparabile cu autoturismele.

„Odată cu trecerea la modelul Next Level, muzica se aude sub capotă și în interior. Nu vrem să dezvăluim încă toate detaliile, dar clienții noștri pot aștepta cu nerăbdare noua utilitară, care va reprezenta o piatră de hotar în ceea ce privește siguranța și confortul”, a declarat Martin Imhoff, șeful departamentului de marketing pe segmentul utilitarelor ușoare în cadrul MAN Truck & Bus. O dată cu trecerea la noua generație, MAN TGE Next Level va fi echipat cu un nou pachet de unități de control, senzori și camere. În plus, arhitectura E/E a fost reînnoită fundamental, ceea ce permite dezvoltarea ulterioară a sistemelor de asistență și siguranță, unele incluse pentru prima dată din configurația standard. Este vorba despre informații privind semnele de circulație, detectarea oboselii șoferului, sistemul de menținere a benzii de circulație și aiatența la parcare.

Articole similare

Ad