Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Busworld Europe, o revenire triumfantă după 4 ani de pauză

Busworld Europe, cea mai importantă expoziție din lume pentru industria de autobuze și autocare, a revenit în forță cu cea de-a 26-a ediție, desfășurată la începutul lunii trecute, la Bruxelles, Belgia, după o pauză de patru ani.

Busworld Europe 2023 s-a dovedit a fi un succes uriaș, acoperind un impresionant spațiu expozițional, de 75.000 m2, cu 7,8 km de culoare. Nu mai puțin de 75 de producători de autobuze și autocare au fost prezenți la Busworld, iar, în total, 526 de expozanți din 38 de țări și-au prezentat inovațiile, 182 fiind nou-veniți în acest an. Pe primul loc în topul țărilor cu cele mai multe companii expozante se numără Turcia (96), urmată de Germania (79) și China (61). În interiorul halelor au fost expuse în total 222 de vehicule, prezentând cele mai recente progrese în tehnologia autobuzelor și autocarelor. În plus, 29 de vehicule au fost disponibile la exterior pentru demonstrații, oferind vizitatorilor o experiență practică cu cele mai recente modele și caracteristici.

Nu în ultimul rând, salonul a primit 40.120 de vizitatori din 111 țări și a găzduit, de asemenea, aproape 350 de membri ai presei reprezentând

44 de țări. Busworld Europe 2023 a marcat, așadar, o revenire triumfală pe scena globală și reafirmă reputația expoziției ca eveniment de referință pentru industria de autobuze și autocare, oferind o platformă pentru inovare, colaborare și creștere.

Articole similare

Ad