Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

România, pe locul al treilea după Polonia și Lituania ca număr de firme pe Prilo

Conferința Transportatorilor auto și tractărilor auto organizată de Iobaghini Express a reprezentat pentru firmele din domeniu o oportunitate de a intra în contact cu bursa de transport auto Prilo, cu experiență de peste 30 de ani în transportul intern și internațional de autoturisme și autoutilitare, care are 16 birouri în Europa și 42 ha de campus și a transportat anul trecut 704.000 de mașini.

În septembrie pe platforma Prilo activau 1.132 de expeditori, 1.940 de transportatori și 428 de firme care sunt și transportatori, și expeditori. Dintre acestea, 2.180 sunt din Polonia, 357 din Lituania, 192 din România, 84 din Germania și 75 din Slovenia.

Categoriile de vehicule care se pot înregistra pe bursa Prilo sunt camioanele pentru tractare (pentru transportul unei singure mașini, pe distanțe scurte), transportoarele auto și platformele și încărcătoarele joase pentru mașinile grele, ca acelea electrice, sau cu trenul de rulare jos.

Utilizatorii pot gestiona întregul proces de transport într-un singur loc pe această platformă, au acces la documentele necesare, pot schimba mesaje și pot consulta sugestii de traseu.

Iar aplicația mobilă dedicată șoferilor permite actualizarea periodică a stării transportului, controlul curselor viitoare și administrarea documentelor electronice.

În curând platforma va fi disponibilă și în limba română.

Sursă foto: Prilo (https://prilo.com/)

Articole similare

Ad