Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gebrüder Weiss își continuă expansiunea în SUA

  • Foto: Gebrüder Weiss

Gebrüder Weiss, o companie internațională de transport și logistică, a răspuns la creșterea volumului comercial dintre Statele Unite ale Americii și Mexic, adăugând o nouă locație în Laredo, Texas.

La aproximativ un an și jumătate de la deschiderea unei filiale în El Paso, Texas, compania a inaugurat o nouă locație în Laredo, Texas, locul unde se află cel mai mare centru de transbordare pentru importurile din Mexic. Noul centru de tranzit joacă un rol important în gestionarea fluxurilor de mărfuri, având aproape 800 de milioane de dolari americani de mărfuri transportate peste graniță în fiecare zi.

Unul dintre motivele creșterii fluxurilor de mărfuri de la granița Mexicului către Statele Unite ale Americii se datorează unei tendințe de „nearshoring” în creștere, care constă în transferul operațiunilor de producție într-o țară apropiată. Mexicul a devenit o locație atractivă pentru corporațiile din China, Europa și America Latină, dorind să scurteze lanțurile lor de aprovizionare și să găsească o alternativă eficientă de producție la operațiunile de peste mări pentru companiile americane.

Gebrüder Weiss acoperă nevoile de transport prin servicii de livrare transfrontaliere și depozitare vamală, cu un depozit logistic de 1.500 de metri pătrați pentru manipularea mărfurilor, inclusiv cele periculoase. Noua locație din Laredo le va permite să fie la doar trei ore distanță de regiunea metropolitană mexicană Monterrey, unde numeroase corporații produc de la bunuri electronice, produse chimice, la electrocasnice, textile, oțel, piese auto și alimente destinate exportului global.

Mai mult, schimbul de mărfuri dintre Mexic și SUA este stimulat de un acord de liber schimb care facilitează accesul Mexicului la cea mai mare piață de consumatori din lume.

Gebrüder Weiss a intrat pe piața SUA începând cu anul 2017 și a reușit să-și extindă rețeaua continuu. În total, au zece locații în SUA și oferă servicii de transport aerian și maritim, rutier și soluții logistice în orașe, precum Chicago (unde se află sediul central), Atlanta, Boston, Dallas, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco și acum Laredo, Texas.

„Noua noastră echipă este situată în Laredo, chiar la intersecția a două țări – parteneri comerciali majori. Până la 40% din comerțul dintre Mexic și Statele Unite este gestionat prin intermediul Laredo.”,

Photographed By Alexander Gouletas
a explicat Mark McCullough, Director General al Gebrüder Weiss North America.
Echipa Gebrüder Weiss din Laredo, de la stânga la dreapta (Javier Estrada – Supervizor al depozitului, Julissa Vela – Reprezentant Serviciu Clienți, Esmeralda Garza – Managerul Filialei Laredo, Ivan Contreras – Operațiuni Brokeraj MX, Sergio Samaniego – Depozit)

Articole similare

Ad