Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

La aniversarea a 10 ani, Cooper își adaugă în flotă o semiremorcă Broshuis spectaculoasă

Compania irlandeză Cooper Heavy Haulage, care are 16 remorci speciale pentru transport agabaritic, dintre care șapte Broshuis, a achiziționat recent un trailer Broshuis SL2 semi-jos 3+5 cu suspensie independentă, care constă dintr-un dolly cu trei axe și un boghiu cu cinci axe. Acesta urmează să fie folosit mai ales în configurația cu opt axe, dar, pentru că este disponibil și cu cinci axe, va fi mult mai flexibil. Suspensia independentă permite cea mai joasă podea de încărcare posibilă, dar și cea mai mare capacitate de încărcare, un unghi mare de virare și stabilitate deosebită în timpul mersului, chiar și pe teren accidentat. Finisajele sunt și ele pe placul Cooper, iar un alt factor determinant în alegerea acestui model a fost pachetul de servicii post-vânzare: în 1-2 ore Broshuis răspunde oricăror solicitări și semiremorcile cu probleme sunt gata de drum în cel mai scurt timp.

Cooper este specializat în transportul echipamentelor centrelor de date – sisteme de răcire, grupuri electrogene și alte piese pentru uz industrial – și a investit în această remorcă atât de mare tocmai pentru că cererea pentru transportul echipamentelor tot mai grele și mai mari continuă să crească.

Firma și-a început activitatea cu trailere uzate, printre care și două joase, de la Broshuis, cu două axe, fabricate în 1998 și pe care încă le folosește, numindu-le „Golden Oldies“, deoarece nu au niciodată probleme tehnice.

Articole similare

Ad