Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gala Tranzit: Peste 800 de reprezentanți ai industriei de transport au luat cu asalt Clujul vinerea trecută

Vineri, 3 noiembrie, peste 550 de reprezentanți ai industriei de transport și logistică și aproape 300 de reprezentanți ai celor mai importanți furnizori de autovehicule, anvelope, piese de schimb, softuri și alte tipuri de servicii pentru firmele de transport au participat la Gala Tranzit 2023, un eveniment maraton care a dat întâlnire pieței pe holurile, terasele și parcarea Grand Hotel Italia, unde au fost expuse 7 camioane si 7 semiremorci și remorci. 65 de parteneri ai evenimentului, din care 55 cu stand, s-au pregătit exemplar pentru a-i primi pe invitați, evenimentul fiind un motiv de bucurie pentru toată lumea de a se informa mai bine și de a se reîntâlni cu clienți, furnizori, colegi de breaslă.

Speakeri extrem de bine pregătiți profesional atât de la autorități, cât și din industrie au  adus clarificări pe câteva dintre cele mai arzătoare subiecte pentru transportatori: controalele Inspecției Muncii/ANAF/ISCTR pe diurne/indemnizații de detașare și pe celelalte reglementări noi introduse prin Pachetul Mobilitate în România și în Uniunea Europeană, noua taxă de drum din Germania și noile taxe de drum/prețuri ale combustibilului în 2024/2025 și influența acestora în costul/km, digitalizarea și automatizarea reală a procedurilor din cadrul unei firme de transport.

Discuțiile pe larg vor fi relatate în paginile revistei Tranzit de noiembrie și decembrie, urmând să postăm pe site și o parte din înregistrările video în zilele următoare.

După 6 ore de prezentări și dezbateri, Gala de decernare a premiilor Tranzit a adus multe emoții câștigătorilor, mare parte dintre cei premiați aflând de nominalizare chiar în momentul premierii.

Agexim, Logistic E van Wijk şi Filip au câştigat premiile de eficienţă Tranzit 2023, în timp ce Ioan Oprean a primit Premiul de Management în transporturi.

Cea de-a 13-a ediție a Galei Tranzit de eficiență în transporturile rutiere de mărfuri a premiat trei transportatori: Agexim (Agexim Transport & Logistics și Agexim Spedition) a câștigat premiul de eficiență la categoria firme cu capital românesc, Logistic E. van Wijk a câștigat același premiu pentru categoria firmelor cu capital străin, iar Filip a luat locul I la competiția de inovație în transporturi cu TMS-ul customizat conceput împreună cu Fluxtran.

Ioan Oprean a primit premiul de management în transporturi, la aniversarea a 30 de ani de la înființarea firmei Oprean SRL. Între timp, Ioan Oprean a contribuit la înființarea și dezvoltarea a altor 3 firme din industrie: G & V Oprean (în parteneriat cu compania germană Grosse Vehne), Casa Auto Sebeș și mai apoi Casa Auto Vâlcea. La toate firmele deținute de Ioan Oprean s-a făcut între timp transferul de management către cei trei copii ai familiei Oprean: Anamaria, Andreea și Andrei Oprean. Cele trei business-uri diferite au adunat o cifră de afaceri consolidată de 160 de milioane de euro în 2022.

Seara s-a încheiat cu un concert de poveste cu trupa VAMA.

Mai multe detalii despre subiectele din conferințe urmează în zilele următoare. Poze de la eveniment puteti vedea la pe pagina conferintei

Articole similare

Ad