Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Maersk își dublează creșterea și îndeplinirea Omnichannel Fulfilment în Australia prin deschiderea a șapte noi facilități

  • Foto: Maersk

A.P. Moller-Maersk (Maersk) își intensifică prezența în Australia prin deschiderea a șapte noi facilități de omnichannel-fulfilment în diverse regiuni, consolidându-și astfel operațiunile în țară.

În timp ce compania integrată de containere și logistică își sărbătorește cea de-a 30-a aniversare în Australia, există planuri ce vizează integrarea Maersk și extinderea capacităților sale terestre.

Cele șapte facilități, planificate să fie operaționale până în primul trimestru al anului 2024, vor adăuga 126.600 mp la amprenta totală a Maersk în Australia. Maersk își propune să ofere servicii omnichannel pentru a îmbunătăți disponibilitatea și eficiența, având în vedere și aspectele legate de sustenabilitate, prin utilizarea surselor regenerabile de energie și tehnologii inteligente.

Printre noile unități, Maersk Derrimut din Melbourne utilizează tehnologie AI progresivă pentru a automatiza procesele actuale de depozitare, adresându-se nevoilor în plină expansiune ale comerțului electronic și oferind soluții logistice pentru diverse industrii, inclusiv încălțăminte, îmbrăcăminte, produse de frumusețe și îngrijire a sănătății, precum și produse de modă de lux.

Ca parte a expansiunii Maersk în Australia, noile oferte exclusive pentru clienți includ serviciul Flex Hub, care le va permite clienților să reducă costurile de depozitare și timpul de introducere pe piață prin plasarea produselor mai aproape de piețele clienților finali.

De asemenea, serviciul Captain Peter pentru containerele frigorifice oferă clienților vizualizarea și controlul temperaturii din interiorul containerelor, permitându-le să ajusteze condițiile pentru gestionarea eficientă a mărfurilor congelate sau refrigerate în timpul transportului cu Maersk.

„Extinderea noastră în Australia oferă clienților noștri un serviciu mai eficient și mai durabil de-a lungul întregului lanț de aprovizionare. Australia importă un volum mare de bunuri de consum și suntem încântați să putem continua să livrăm eficient bunurile, în timp ce ne dezvoltăm afacerea și contribuim semnificativ la creșterea economică regională.”,

a declarat Kylie Fraser, Director general Maersk pentru Oceania.

Articole similare

Ad