Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CEVA Logistics a câștigat premiul “Logistica Anului 2023” în Italia la categoria Inovație în formarea profesională

La ceremonia anuală de decernare a premiului “Logistica Anului” organizată de Assologistica, CEVA Logistics a primit prestigiosul premiu la categoria Inovație în formare pentru programul său de formare și dezvoltare LEAD2CEVA, realizat în colaborare cu POLIMI Graduate School of Management, școala de afaceri a Politehnicii din Milano.

Evenimentul Assologistica este unul dintre cele mai așteptate evenimente din sectorul logistic național din Italia.

CEVA Logistics a lansat în 2022 programul de dezvoltare a competențelor și de leadership în Italia, cu scopul de a însoți evoluția profesională a angajaților săi și de a spori competențele necesare pentru asumarea unor poziții de conducere în cadrul companiei. În 2023, au fost implicați 75 de angajați, selectați prin evaluări structurate și evaluări de performanță din ultimii trei ani. 

Dezvoltat în colaborare cu POLIMI Graduate School of Management, programul a oferit managerilor locali CEVA din Italia cursuri de leadership și management al oamenilor, concentrându-se pe abilități precum conducerea eficientă și gestionarea echipelor. Participanții au avut posibilitatea de a alege subiecte suplimentare pentru o explorare aprofundată în funcție de nevoile lor.

“Acest premiu acordat de Assologistica este rezultatul tangibil al angajamentului nostru de a ne implica și de a ne responsabiliza angajații. Chiar și pe o piață într-o schimbare rapidă, formarea reprezintă un pilon fundamental. De asemenea, angajamentul nostru față de paritatea și diversitatea de gen s-a reflectat și în componența extrem de diversă și echilibrată din punct de vedere al genului a echipei de conducere care a participat activ la această inițiativă de formare pentru dezvoltare.”,

a declarat Luisa Martino, vicepreședinte resurse umane, H&S și securitate pentru Italia, CEVA Logistics.

“Formarea profesională personalizată este una dintre caracteristicile ofertelor noastre. La POLIMI Graduate School of Management sprijinim companiile în parcursul lor de transformare și inovare prin programe de formare de perfecționare și recalificare concepute pentru a inspira, transfera cunoștințe și dezvolta întregul capital uman al companiei. Cu CEVA, exact acest lucru s-a întâmplat. Am pornit de la o analiză a nevoilor pentru a construi împreună un traseu unic, total personalizat și în concordanță cu cultura, procesele și organizarea unei companii de logistică de top. Recunoașterea pe care am primit-o demonstrează cât de eficientă a fost abordarea noastră personalizată și cum aceasta a fost absolut în concordanță cu așteptările unui jucător care dorește să continue să se afirme pe o piață în continuă și rapidă evoluție.”,

a precizat Mauro Mancini, decan asociat pentru relații corporative la POLIMI Graduate School of Management.

Articole similare

Ad