Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gebrüder Weiss susține, din nou, Mars Analog Mission

  • Foto: Gebrüder Weiss

Furnizorul de logistică Gebrüder Weiss, în parteneriat cu Forumul Spațial Austriac (OeWF), sprijină pentru a doua oară misiunea Mars Analog Mission a Forumului Spațial Austriac, asigurând transportul echipamentelor sensibile de la Innsbruck la locul misiunii din Armenia.

Potrivit lui Gernot Grömer, director al OeWF, tehnologiile implicate “depășesc limitele fezabilului” și sunt rezultatul multor ani de cercetare. Acesta este motivul pentru care a selectat cu mare atenție toți partenerii AMADEE-24: “Fiecare trebuie să știe exact ce face și să o facă la cel mai înalt nivel”, a precizat cercetătorul. La urma urmei, pe lângă expertiză și precizie, este nevoie de pasiune și viziune pentru a transporta o bucată din viitor.

Echipa Gebrüder Weiss este conștientă că este vorba de mai mult decât de a transporta containerele de la A la B.

“Avem transporturi regulate în regiune și suntem reprezentați în Armenia cu o locație proprie. Traseul trece prin țări cu locații GW, dar un proiect atât de complex necesită specialiști suplimentari pentru a monitoriza permanent transportul. În astfel de proiecte, ne vedem nu doar ca un partener logistic, ci și ca responsabili pentru modelarea viitorului mobilității.”, menționează Wolfram Senger-Weiss, directorul general al Gebrüder Weiss.

Din acest motiv, pe lângă serviciile de transport, Gebrüder Weiss pune la dispoziție și un loc de testare în locația Maria Lanzendorf de lângă Viena. La finalul lui ianuarie, acesta este locul în care OeWF își va parcurge rutinele, înainte de a pleca spre locul efectiv al misiunii din Armenia.

“Aceasta este “repetiția generală” pentru echipă și pentru hardware. Experimentele, roverele și costumele spațiale vor fi toate puse în funcțiune și testate pentru ultima dată înainte de misiune”, a explicat Gernot Grömer.

“Zilele petrecute la Viena contribuie în mod semnificativ la succesul misiunii și apreciem sprijinul extins și parteneriatul valoros oferit de Gebrüder Weiss.”

“Repetiția generală” este o ocazie unică de a observa de aproape astronauții și experimentele lor interesante. De asemenea, jurnaliștii și angajații sunt invitați să exploreze lumea călătoriilor spațiale în weekendul din ianuarie. După aceea, echipamentele sensibile vor fi încărcate și expediate. Franco Ravazzolo, șeful Departamentului de proiecte și spargeri în vrac de la Gebrüder Weiss, va prelua mărfurile în călătoria lor către Armenia cu camionul. Colegii de la Erevan vor fi pregătiți să preia această piesă valoroasă a viitorului. Misiunea propriu-zisă începe la 7 martie 2024.

Misiunea Marte este o plecare spre noi orizonturi, un nou început. În același timp, tehnologiile spațiale fac deja parte integrantă din viața noastră, regăsindu-se în bancomate și pompe de benzină, în fiecare prognoză meteo sau în testele de depistare a cancerului.

“Prima persoană care va pune piciorul pe Marte este deja de vârstă școlară”, a declarat Gernot Grömer într-un interviu recent cu Frank Haas, șeful departamentului Gebrüder Weiss pentru strategia de marcă și comunicare corporativă, Gebrüder Weiss.

Cei care doresc să afle mai multe despre secretele planetei roșii și despre această călătorie vor putea urmări emisiunea “Space Talk” pe ATLAS Digital ( https://gw-atlas.com/en/).

Articole similare

Ad