Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

HELL ENERGY România închiriază un nou depozit în CTPark Bucharest North

CTP a închiriat o suprafață de peste 1.800 mp de depozit și birouri în CTPark Bucharest North pentru HELL ENERGY România, filiala locală a brandului de FMCG în plină dezvoltare, care a devenit un jucător proeminent pe piața internațională a băuturilor energizante, fiind lider de piață inclusiv în România.

Amplasat în nordul Bucureștiului, în apropiere de Aeroportul Internațional „Henri Coandă”, cu acces facil la autostrăzile A0 și A3, noul depozit al HELL ENERGY România din CTPark Bucharest North a fost proiectat și dezvoltat pentru a susține strategia companiei de a-și consolida poziția de lider pe piața locală a băuturilor energizante, dar și pentru a optimiza aprovizionarea gamei sale de produse: băuturi energizante, cafea rece gata de băut, ceaiuri reci și băuturi răcoritoare carbogazoase.

Depozitul ocupat de HELL ENERGY România se află într-o clădire CTFlex, o categorie de spații dezvoltată de CTP pentru a răspunde cererii în creștere din partea companiilor mici și mijlocii în căutare de medii de lucru moderne și flexibile.

Andrei Bențea, Senior Leasing Officer în cadrul CTP România, declară: „HELL ENERGY avea nevoie de un depozit sustenabil adaptat nevoilor sale, amplasat strategic în zona de nord a Bucureștiului, cu o infrastructură bună și acces facil la oraș. Clădirea noastră CTFlex din CTPark Bucharest North, amplasată pe centura de nord a Bucureștiului, a fost alegerea perfectă: un spațiu flexibil dezvoltat pentru a susține o gamă diversă de activități, cu pereți despărțitori care se pot reloca și care permit modificări ușoare pentru vârfurile sezoniere sau extinderea afacerii”.

Parcul industrial oferă soluții premium și spații flexibile pentru orice tip de afacere. Dezvoltat conform standardelor BREEAM pentru accesibilitate și infrastructură, CTPark Bucharest North oferă depozite de clasă A, construite conform celor mai înalte standarde tehnice CTP, asigurând costuri optime de ocupare pentru rezidenți. „Partenerii noștri de la CTP au înțeles foarte bine nevoile noastre și au identificat rapid modalități inteligente de a integra flexibilitatea dorită. După deschiderea noului nostru sediu și depozit din Ungheni (județul Mureș), în aprilie 2023, depozitul din CTPark Bucharest North reprezintă un alt pas important în dezvoltarea HELL ENERGY în România, și suntem încrezători că vom stabili noi standarde de distribuție din această locație”, a afirmat Micșunica Pelaghie, Director Național al HELL ENERGY România.

Articole similare

Ad