Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Log-X achiziționează încă 19 semiremorci Kögel Mega

Log-X – o firmă cehă specializată în transport intern și internațional pe distanțe lungi, transport expres, transport de mărfuri în regim de grupaj, transport de mărfuri periculoase, de produse refrigerate, de alimente și de mărfuri grele, dar și în depozitare și manipulare – a ales din nou modelul Mega de la Kögel când a decis să-și extindă flota cu 19 unități. Cele două companii colaborează de 10 ani, iar în 2022 operatorul ceh a mai cumpărat primele sale nouă modele similare de volum. Astfel, din flota totală de 60 de semiremorci a Log-X, circa două treimi sunt de la Kögel.

Acestea au o înălțime de încărcare de 3 m și o greutate proprie relativ redusă. Versiunea comandată de firma cehă are două axe și este optimizată pentru a scădea costurile de operare, cântărind doar 5.720 kg cu echiparea de bază. În ciuda greutății reduse, aceasta are o stabilitate bună și o durată mare de viață. Iar dotările suplimentare și numeroasele variante de caroserie și șasiu îi permite să fie bine adaptată la aplicația de transport respectivă.

Remorcile Log-X, vopsite în albastru cobalt, sunt utilizate în transport intern și internațional pe distanțe lungi și atrag ușor privirile, mai ales că sunt cuplate la autotractoare stilizate, cu aspect exterior atractiv.

Articole similare

Ad