Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Kalmar va produce reach-stacker-e electrice la fabrica sa din Shanghai

Reach-stacker-ele electrice și stivuitoarele Essential vor începe să iasă din fabrica Kalmar din Shanghai, China, pe măsură ce compania își intensifică producția în regiune.

Uzina din Shanghai a companiei finlandeze, care a fost deschisă în 2005, produce deja echipamente de manipulare a mărfurilor, inclusiv reach-stacker-e, manipulatoare de containere goale și tractoare pentru terminalele logistice.

Reach-stacker-ul electric, cu capacități de ridicare de până la 45 T, este disponibil cu o gamă de opțiuni de baterii modulare și soluții de încărcare.

Stivuitoarele Kalmar Essential sunt disponibile cu capacități de ridicare de la 10 la 18 T și sunt potrivite pentru manipularea containerelor, oțelului și lemnului.

Modelul este popular printre clienții Kalmar și primele utilaje electrice produse la fabrica din Shanghai sunt programate să fie livrate clienților din întreaga regiune. Alf-Gunnar Karlgren, vicepreședintele Kalmar, a declarat: „Acesta este un pas important pentru Kalmar, deoarece ne va ajuta să răspundem cererii tot mai mari de echipamente sustenabile alimentate electric, atât în China, cât și în întreaga lume. Începerea producției de stivuitoare Essential din Shanghai demonstrează angajamentul nostru de a crește în continuare fabrica, care este o parte vitală a rețelei noastre globale de producție, și de a reduce timpii de livrare și costurile de transport pentru clienți.”

Sursa foto: Forkliftaction.com

Articole similare

Ad