Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Costin Iordache, noul Director General interimar la TAROM

Consiliul de Administrație al companiei TAROM a anunțat numirea lui Costin Iordache în calitate de director general interimar.

Costin Iordache are o experiență de peste 18 de ani în companii cunoscute, precum ABN AMRO BANK, Romtelecom sau Telekom Group. De asemenea, a fost absolvent al Academiei de Studii Economice, cât și al programului Leadership Excellence, din cadrul Universității Berlin.

Membrii Consiliului au apreciat contribuția sa pe durata mandatului anterior de director general în echipa de top management în perioada ianuarie-octombrie 2023, precum și modul în care a făcut echipă în calitate de director financiar a TAROM, alături de directorul comercial și cel general. Totodată, a condus compania TAROM într-o faza importantă a planului de restructurare-obiectiv principal pe care mandatul actual îl va continua să îl vizeze, urmând derularea următoarelor etape, având ca scop revitalizarea și optimizarea activităților companiei.

Consiliul de Administrație TAROM a luat în calcul asigurarea continuității activității companiei și a planului de restructurare asumat de management. Mandatul Costin Iordache va debuta din prima zi în care Bogdan Popescu, fost director general TAROM, își va încheia activitatea în companie. Toate deciziile luate la cel mai înalt nivel de management vor rămâne a fi asigurate de către directorii generali ai TAROM, care reprezintă politica asumată a companiei, a Consiliului de Administrație al TAROM și a statului român reprezentat de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, în calitate de acționar al TAROM.

Obiectivul principal al echipei de management continuă implementarea planului de restructurare, ceea ce va conduce la revitalizarea companiei și transformarea ei într-o organizație profitabilă și modernă, inclusiv acelor etape ce presupun anterior aprobări din partea forurilor externe.

Articole similare

Ad