Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

PepsiCo România primește certificarea internațională Top Employer pentru al unsprezecelea an consecutiv

  • Foto: PepsiCo România

PepsiCo România, unul dintre liderii industriei de produse alimentare și băuturi, a primit pentru al unsprezecelea an consecutiv certificarea internațională “Angajator de Top” acordată de Top Employers Institute din Olanda.

Această distincție reflectă angajamentul continuu al companiei în promovarea unui mediu profesional pozitiv, oferind oportunități de dezvoltare pentru angajații săi. Certificarea este acordată în urma evaluării a 20 de subiecte din 6 domenii de resurse umane, inclusiv strategia legată de angajați, mediul de lucru, atragerea de noi talente, învățarea, bunăstarea, diversitatea și incluziunea, printre altele.

Programul Top Employers Institute a certificat și recunoscut peste 2.300 de “Angajatori de Top” din 121 de țări/regiuni de pe cinci continente. În plus, PepsiCo a primit recunoașterea ca Global Top Employer, consolidându-și statutul la nivel global în promovarea unui mediu profesional excelent față de angajații săi.

“Suntem încântați să anunțăm cel de-al 11-lea an consecutiv de recunoaștere ca Angajator de Top, certificare oferită de organizația internațională Top Employer. Acest succes continuu reprezintă nu doar o validare a angajamentului nostru față de calitatea mediului de lucru, dar și o confirmare a eforturilor constante ale echipei noastre pentru a oferi un climat profesional și oportunități de dezvoltare remarcabile. Apreciez profund contribuția fiecărui membru al echipei noastre în construirea unui loc de muncă excepțional. Această certificare reflectă standardele înalte pe care le promovăm și continuă să ne motiveze să atingem excelența în toate aspectele activității noastre.”,

a declarat Annie Griffith-Swain, HR Director PepsiCo East Balkans.

“Vremurile excepționale evidențiază tot ce este mai bun în oameni și organizații. Și am fost martorii acestui lucru în cadrul programului nostru de certificare a Angajatorilor de Top din acest an: performanțe excepționale din partea angajatorilor de top certificați 2024. Acești angajatori au demonstrat întotdeauna că le pasă de dezvoltarea și bunăstarea oamenilor lor. Procedând astfel, ei îmbogățesc în mod colectiv piața muncii. Suntem mândri să anunțăm și să sărbătorim grupul de angajatori de top orientați spre oameni din acest an: Angajatori de Top 2024.”,

a declarat David Plink, CEO Top Employers Institute.

Articole similare

Ad