Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Schimbare la vârf la Scania Black Sea Unit (România și Bulgaria): Karol Sokol îl înlocuiește pe Benoit Tanguy de la 1 aprilie

Începând cu 1 aprilie, Benoît Tanguy, actualul Managing Director al Scania Black Sea Unit (România și Bulgaria), va prelua rolul de CEO la Scania Franța. Funcția sa va fi preluată de către Karol Sokol, actualul director general al Regiunii Scania Adriatice de Est (Slovenia, Serbia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Macedonia de Nord, Albania, Kosovo, Muntenegru).

Benoît Tanguy, în vârstă de 56 de ani, deține o vastă experiență în piața franceză, de-a lungul timpului ocupând diverse poziții în cadrul Scania Franța. Cu hotărâre, el își propune să păstreze focalizarea companiei asupra nevoilor clienților și să sprijine continuarea performanței remarcabile realizate de rețeaua Scania în Franța.

Karol Sokol (53 de ani) aduce o mulțime de cunoștințe și experiență în rolul de Managing Director la Scania Black Sea Unit. Pasiunea pentru avantajul competitiv al clienților, inovația și angajamentul față de excelență au fost forțele motrice din spatele carierei sale de succes.

Călătoria lui Karol cu ​​Scania este o dovadă a angajamentului și dăruirii sale. Și-a început cariera la Scania în urmă cu 22 de ani, rezultatele bune obținute în calitate de Country Manager Scania Slovacia ducând la numirea sa în actualul său rol de Director General al Regiunii Scania Adriatice de Est (Slovenia, Croația, Serbia, Bosnia și Herțegovina, Macedonia de Nord, Muntenegru, Albania, Kosovo). Călătoria lui Karol este marcată de consolidarea pozițiilor Scania pe piață, făcând din Scania liderul de piață în multe țări din Europa Centrală. Sub conducerea sa, Scania și-a îmbunătățit semnificativ rețeaua de servicii din regiunea Adriatică, cu noi recorduri în afaceri și cota de piață.

El a implementat cu succes noi procese și proiecte, demonstrând în același timp spiritul de conducere bazat pe sustenabilitate, punând foarte mult accent pe spiritul de echipă.

Privind în perspectivă, Karol prevede un viitor pentru Scania Black Sea Unit focusat pe calitate, nevoile clienților, dar și pe dezvoltarea ulterioară a rețelei de servicii și angajamentul continuu față de sustenabilitate.

Strategia sa pune accent pe extinderea prezenței pe piață, pe promovarea parteneriatelor strategice și a inovației, pe digitalizarea și insuflarea spiritului de echipă în cadrul organizației, cu scopul de a crește valoarea pentru clienți.

La rândul său, Benoît Tanguy preia funcția de Președinte Director General al Scania Franța, înlocuindu-l pe Carl Pattyn, care va prelua conducerea Scania Belux (Belgia și Luxembourg), după ce Scania Benelux se va împărți în două entități distincte: Scania Belux și Scania Olanda. Cu o bogată și variată experiență managerială dobândită în diverse pozitii avute pe mai multe continente, Benoît Tanguy rămâne profund atașat de valorile fundamentale ale Scania: “Am experimentat moduri diferite de a lucra în America Latină și în Europa de Sud-Est. Cu toate acestea, dacă există ceva care rezonează perfect peste tot, acela este spiritul Scania: un ADN puternic, indiferent de cultura țării în care am activat. Este o forță care îndrumă fiecare angajat, iar misiunea noastră este să o transmitem cu aceeași pasiune clienților noștri.”

Articole similare

Ad