Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gopet Trans numește un nou CEO care va coordona activitățile întregului grup

Ramona Păcuraru a preluat funcția de Director Executiv al GOPET Trans începând cu 1 ianuarie. Aceasta s-a alăturat GOPET în 2002, fiind parte din echipa care a pus bazele filialei din România. Evoluția GOPET România s-a împletit cu parcursul profesional al executivului, care a demonstrat de-a lungul timpului excelente abilități de business și leadership. Din cel mai recent rol al său de Director Regional în România, a condus numeroase inițiative, dezvoltând semnificativ operațiunile locale. GOPET România are a doua contribuție în veniturile grupului și este prezentă în top 15 case de expediție pe piața locală.

Ramona Păcuraru îi succede la conducere lui Peter Petrov, fondatorul și fostul CEO GOPET, și își propune să consolideze remarcabilele realizări ale acestuia. Petrov, arhitectul transformării GOPET într-un jucător regional în Balcani, se va concentra acum pe domenii strategice de dezvoltare din rolul de Președinte al Board-ului GOPET. Această înnoire de leadership reprezintă o evoluție firească în care istoria valoroasă de până acum se combină cu noi perspective pentru viitor.

Din noul său rol de CEO, Păcuraru va coordona activitatea celor șase filiale ale Grupului și va conduce o echipă de 380 de profesioniști dedicați. Ea își propune să continue să ghideze compania spre un model de afaceri agil și durabil care să permită GOPET să se adapteze și să prospere într-o industrie în continuă transformare. Înțelegerea profundă a valorilor și culturii companiei, dar și a cerințelor clienților, cunoașterea tendințelor din industrie și expertiza extinsă în managementul operațional o recomandă pentru a conduce compania spre o nouă etapă de dezvoltare.

Articole similare

Ad