Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Haier va disponibiliza 40% din personal în perioada următoare la fabrica din Prahova

După doar doi ani de la inaugurarea fabricii din Aricestii Rahtivani, unde s-au investit peste 70 de milioane de euro, producătorul de frigidere din județul Prahova, Haier a anunțat disponibilizarea a 40% din personal, potrivit presei locale.

Motivul subliniat de companie ar fi generată de efectul post-pandemic și de crizele recente în Europa, precum și cele la nivel global. Mediul actual de piață impactează negativ operațiunile de producție ale companiei Haier cauzate de inflația ridicată, creșterea prețurilor la energie și presiunilor geopolitice asupra lanțului de furnizori.

Compania intenționează să mențină peste 60% din personal și să investească în strategii de dezvoltare care să ajute angajații. De asemenea, Haier Tech va continua să-și mențină în același timp atât clienții, cât și consumatorii în cel mai bun mod, pe toate piețele. Campania menționează că va colabora cu autoritățile și reprezentanții angajaților pentru a găsi soluții personalizate, inclusiv programe de outplacement și pachete salariale, menite să protejeze angajații afectați.

Articole similare

Ad