Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

India: Maersk introduce o nouă soluție digitală care simplifică rezervarea transportului aerian de mărfuri pentru clienții săi

  • Foto: Maersk

Soluțiile Maersk Air Freight pentru transportul aerian de marfă pot fi acum rezervate cu ușurință pe Maersk.com în 70.000 de aeroporturi din peste 90 de țări, oferind prețuri instantanee și opțiunea de a le combina cu servicii adiționale.

A.P. Moller – Maersk, ca parte a soluțiilor sale integrate de logistică, a lansat în Mumbai o soluție complet digitală pentru clienții interesați să achiziționeze soluții de transport aerian de marfă. Noua soluție online oferă clienților opțiunea de a-și rezerva cerințele de transport aerian de marfă printr-un instrument online simplu, aflând prețurile imediat pentru 70.000 de conexiuni din aproape toate aeroporturile relevante la nivel global. Odată cu lansarea acestei noi soluții, Maersk face pași importanți către conectarea și simplificarea cu adevărat a lanțurilor de aprovizionare ale clienților săi.

„În era actuală, în care volatilitatea și incertitudinea au devenit potențiale amenințări perpetue asupra lanțurilor de aprovizionare globale, clienții noștri caută agilitate și reziliență care să le permită să ia decizii rapide cu privire la transportul mărfurilor lor peste granițe. Prin rezervarea cu noi pe Maersk.com, clienții noștri obțin prețuri instantanee, iar transparența le permite să ia decizii în cunoștință de cauză.”,

a declarat Darryl Judd, Șeful regional de transport aerian de marfă pentru Maersk în subcontinentul Indian, Orientul Mijlociu și Africa.

Soluțiile de transport aerian de marfă ale Maersk va dispune de transportul mărfurilor din majoritatea aeroporturilor internaționale din India. Combinate cu soluțiile integrate de logistică ale Maersk, care includ o acoperire robustă a rețelei de distribuție în interiorul țării, Maersk va permite astfel deplasarea mărfurilor către și dinspre 80% din codurile poștale/ZIP ale Indiei cu preluare și livrare end-to-end.

Clienții pot adăuga și serviciile vamale Maersk pentru o desfășurare fără întreruperi și pot urmări mărfurile lor de oriunde și în orice moment.

„În prezent, industria prelucrătoare s-a diversificat cu adevărat odată cu lanțurile valorice globale. Observăm că partenerii aflați într-o anumită zonă a lumii au nevoie să deplaseze materia primă de la locaţie la destinaţie fără a se afla în niciuna dintre locații. Soluția noastră digitală pentru transportul aerian de marfă le va permite să facă astfel de rezervări fără probleme.”,

a adăugat Darryl Judd.

Articole similare

Ad