Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

GEFCO Romania furnizeaza echipamente operatorilor sai logistici

GEFCO Romania a testat recent doua modele de stivuitoare STIL, in doua dintre depozitele sale, de langa Bucuresti si Arad.
Una dintre cele mai mari provocari cu care se confrunta astazi operatorii de logistica este lipsa tot mai mare de personal calificat. Asadar, alegerea unui echipament de operare adecvat este imperativa. Modelele alese pentru teste au fost FM-X17, un stivuitor cu scaun pentru sofer, si RX 20-20, un stivuitor electric.
 

„Am observat multe beneficii referitor la sanatate si siguranta, precum si imbunatatirea productivitatii echipei. Operatorii de stivuitoare pot dezvolta afectiuni cervicale, motiv pentru care confortul lor este foarte important. Si vorbind despre confort, o alta caracteristica apreciata de operatorii GEFCO este scaunul incalzit”, a mentionat Cornel Diaconeasa, Manager de operatiuni WHS GEFCO Romania. Viteza mai mare de ridicare a echipamentului a contribuit, de asemenea, la castigarea de timp pretios si la optimizarea operatiunilor de depozitare, imbunatatind in acelasi timp productivitatea, mai arata compania.

Articole similare

Ad