Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Fabrica DAF Trucks Vlaanderen din Belgia a fost distinsă cu prestigiosul titlu de „Fabrica Viitorului”

  • Foto: TH Trucks

Fabrica DAF Trucks Vlaanderen a fost desemnată cu titlul de „Fabrica Viitorului” de către federația tehnologică belgiană Agoria, recunoscând dezvoltarea impresionantă a fabricii belgiene din Westerlo.

Transformată într-o instalație de ultimă generație, DAF Trucks Vlaanderen a devenit una dintre cele mai moderne fabrici din lume, datorită tehnologiei avansate implementate în producția de cabine și axe. Agoria acordă anual aceste certificate unui număr select de facilități de producție pionierat și durabile din Belgia. De asemenea, Agoria reprezintă peste 2.000 de companii și 320.000 de angajați în industria tehnologică și metalurgică, având ca scop stimularea inovației și consolidarea capacității industriale în regiunea Flandra, Valonia și Bruxelles.

Premiul acordat fabricii DAF Trucks Vlaanderen reprezintă o recunoaștere a tranziției semnificative prin care a trecut, pregătindu-se pentru producția unei serii complete de vehicule de nouă generație

„În primul rând, această recunoaștere este un omagiu adus efortului de echipă”,

a afirmat Stijn Van Eyken, Director General al DAF Trucks Vlaanderen.

„DAF Trucks Vlaanderen este un exemplu strălucitor de Fabrică a Viitorului”, a declarat Jolyce Demely, Director General al Agoria Flandra.

„Industria noastră tehnologică poate concura la nivel internațional doar prin inovare continuă. Trebuie să continuăm să încurajăm și să susținem acest obiectiv. Este cea mai bună cale de a îmbunătăți productivitatea și de a rămâne în fruntea cursei digitale și ecologice în sectorul industrial european de astăzi. Acesta trebuie să fie și focusul absolut al politicii industriale flamande.”

„Împreună, am dezvoltat și construit o fabrică de cabine complet nouă, inclusiv un atelier de vopsire prietenos cu mediul, o fabrică pentru structura caroseriei foarte robotizată și o linie de finisare interioară nou-nouță, care oferă ergonomie excepțională colegilor noștri.”

„Mai mult, fabrica de axe a fost complet reproiectată pentru a oferi condiții optime de lucru, precum și cea mai înaltă calitate. DAF a investit în total peste 300 de milioane de euro în facilitățile noastre din Westerlo din 2017, plasându-ne în avangarda inovației în industria auto belgiană. Sunt convins că camioanele New Generation DAF XD, XF, XG și XG+ au fost desemnate Camionul Internațional al Anului 2022 și 2023 parțial datorită cabinelor și axelor excelente fabricate în Westerlo.”,

a adăugat Van Eyken.
Prim-ministrul Flamand Jan Jambon (dreapta) a înmânat certificatul „Fabrica Viitorului” Directorului General al DAF Trucks Vlaanderen (mijloc), Stijn Van Eyken, alături de Managerul Fabricii de Cabine (stânga), Danny Pieter

Articole similare

Ad