Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Tibbett Logistics deschide al 15-lea depozit in Romania

Tibbett Logistics a semnat saptamana aceasta un contract de inchiriere pe termen lung cu P3 pentru inca un spatiu de depozitare de 5.000 m2 in parcul logistic P3 Bucharest Park.
Compania a inchiriat spatii logistice in acest parc inca din 2007 si deja opereaza trei depozite aici. Doua dintre acestea sunt dedicate operatiunilor cu produse alimentare si nonalimentare, in timp ce al treilea este legat de terminalul intermodal BIRFT (Bucharest International Rail Freight Terminal).
 

Suprafata totala de depozitare operata de Tibbett Logistics in parcul logistic P3 Bucharest Park numara acum 33.500 m2, cu o capacitate de 44.000 paleti.
Noul depozit va deveni operational luna aceasta, este aproape de zona unde compania desfasoara operatiuni de retail si va fi folosit initial pentru manipularea si stocarea de produse albe si electrice.
Acesta este cel de-al 15-lea depozit pe care Tibbett Logistics il opereaza in Romania. In prezent, compania opereaza in total 116.250 m2 de depozite clasa A, care includ si spatii cu temperatura controlata si cu conexiune la cale ferata. „Acesta este al doilea depozit nou pe care il deschidem in Romania anul acesta – in plus, am incheiat un contract pe termen lung pentru a treia locatie. Datorita cresterii cererilor pentru serviciile noastre, chiar si cu acest nou spatiu vom opera la capacitate maxima. Totusi, suntem in discutii cu P3 pentru o viitoare extindere a locatiei noastre cu conexiune la calea ferata din P3 Bucharest Park si ne gandim si la alte locatii in tara.“, a spus David Goldsborough, CEO Tibbett Logistics.

Articole similare

Ad